Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!

 


ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Τετάρτη, 24 Ιουνίου

17:00΄ - Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς παρουσιάζει ρεπορτάζ δύο ωρών για την ημερίδα, που διοργάνωσε η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα "Νέες προκλήσεις στον Τουρισμό με αφορμή το παράδειγμα του Λουτρακίου'', στην αίθουσα του Υδροθεραπευτηρίου Thermal Spa Λουτρακίου, με σημαντικούς ομιλητές, την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015.   

Το ρεπορτάζ περιλαμβάνει και τις αποκλειστικές δηλώσεις στο σταθμό μας του Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ηλία Κοφινά για την ημερίδα. 
 
19:00΄ - Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει, για δύο ώρες, την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 


Πέμπτη, 25 Ιουνίου 
18:30΄ - Θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου με καλεσμένο τον Πρόεδρο της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας κ. Σωτήρη Πρωτοπαππά. 

20:00΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει, για δύο ώρες, την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού


Σάββατο, 27 Ιουνίου 
10:00'-12:00': Αναμετάδοση της ζωντανής επομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Novel Radio, που επιμελείται και παρουσιάζει η ΄Ολγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.