Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ'': ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Λουτράκι, 18 Οκτωβρίου 2019 

Ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Γκιώνης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16-10-2019 και αφού παρήλθαν 21 ημέρες αδράνειας και σιωπής του, αποδέχθηκε ως αληθή τα χρηματικά ποσά, όπως και τα πρόσωπα των παραληπτών αναγραμμένων επί φωτοαντίγραφων χρηματικών παραστατικών καταστημάτων της ALPHA BANK και της EUROBANK και διανεμηθέντων από τον εργολάβο κ. Γεώργιο Βλάχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25-9-2019.
Ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Γκιώνης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16-10-2019, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα, ουδεμία απάντηση έδωσε επί του ερωτήματος του επικεφαλής του συνδυασμού μας και δημοτικού συμβούλου, κ. Ιωάννη Καραπανάγου, για την αιτία των διενεργηθεισών καταθέσεων σε τραπεζικό λογαριασμό αυτού, όπως και σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγγενικών αυτού προσώπων, των αναγραμμένων επί των διανεμηθέντων από τον εργολάβο, κ. Γεώργιο Βλάχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25-9-2019 φωτοαντίγραφων χρηματικών παραστατικών καταστημάτων της ALPHA BANK και της EUROBANK. 
Τα παραστατικά έγγραφα και τα γεγονότα είναι αποκαλυπτικά στους συνδημότες μας. Ο συνδυασμός μας εκφράζει την πλήρη απογοήτευσή του για τον τρόπο (επίκληση προσωπικών δεδομένων), με τον οποίο ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Γκιώνης, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των συνδημοτών μας, αντιμετώπισε τις γενόμενες, δημοσίως, ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και σε βάρος αυτού κατηγορίες του εργολάβου, κ. Γεώργιου Βλάχου. Ο συνδυασμός μας πιστεύει ότι τα πραγματικά γεγονότα, που αφορούν θεσμικά πρόσωπα, δεν μπορούν να σκεπαστούν με τη σιωπή και με την επίκληση προσωπικών δεδομένων. 
Επιπλέον να υπογραμμίσουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί, μέχρι τώρα, δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και έχει προγραμματιστεί η τρίτη για την 24η Οκτωβρίου 2019 και παρόλα αυτά η Δημοτική Αρχή δεν έχει θέσει προς συζήτηση, σε ημερήσια διάταξη, τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας, όπως τη μετατροπή ή μη της κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρεία, τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων, το γενικό πολεοδομικό σχέδιο, τη βιωσιμότητα του υδροθεραπευτηρίου κ.αλ. 

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.