Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟ 13ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ''ΓΕΦΥΡΕΣ''!

  • Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος
Ο Γιάννης Αικατερίνης φανερά συγκινημένος μετά την παραλαβή της Τιμητικής Διάκρισης

Σπουδαία Τιμητική Διάκριση για τον Συγγραφέα, Σκηνοθέτη, Σεναριογράφο και Διαχειριστή του Ιστολογίου ''Perahora.gr'' Γιάννη Αικατερίνη.
Στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου ‘‘ΓΕΦΥΡΕΣ’’, που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2022 και το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, του απονεμήθηκε Τιμητική Διάκριση, από την τριμελή κριτική επιτροπή ταινιών μικρού μήκους, για το ιστορικό Ντοκιμαντέρ ‘‘Η Μάχη της Περαχώρας’’, διάρκειας 14 λεπτών.

Ο Γιάννης Αικατερίνης είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα, μέλος της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων και ξεχωρίζει για την αγάπη του προς τον Πολιτισμό. Η Τιμητική αυτή Διάκριση αποτελεί το καλύτερο ηθικό εισόδημα για έναν συνδημότη μας που έχει προσφέρει πολλά στην ανάδειξη ιστορικών γεγονότων και έχει καλύψει, με δεκάδες ρεπορτάζ του, πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.
Ο Γιάννης Αικατερίνης με την Ελένη Φιλίνη

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε, για πρώτη φορά, στο Πέτρινο Σχολείο της Περαχώρας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των διακοσίων ετών από τη Μάχη της Περαχώρας, το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022.
Συγχαρητήρια στον εμπνευστή του ντοκιμαντέρ Γιάννη Αικατερίνη και στους συντελεστές της παραγωγής Κωνσταντίνο Μπίσδα, Γεώργιο Μπολέτη και Σωτήρη Πρωτοπαππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.