Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!

  • Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος
Ιστορικό θρίαμβο για την Ελλάδα, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος αποτελεί το αποτέλεσμα των εργασιών του 40ου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (USPE), που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, με τη συμμετοχή 25 Κρατών-μελών, σήμερα 26 Νοεμβρίου 2022.
Γεώργιος Τζατζάκης

Από σήμερα στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών ο Αστυνόμος Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης, αφού εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου με 35 ψήφους, έναντι 25 ψήφων που έλαβε ο Άγγλος συνυποψήφιός του, ενώ μέλος της Τεχνικής Επιτροπής εξελέγη ο Ανθυπαστυνόμος Ρήγας Ουσταμπασίδης.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της USPE που Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας εκλέγεται Πρόεδρος αυτής. 
Ρήγας Ουσταμπασίδης

Να σημειώσουμε ότι ο Γεώργιος Τζατζάκης είναι ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και ο Ρήγας Ουσταμπασίδης ο Γενικός Γραμματέας της.
Η Ελληνική αντιπροσωπεία στο 40ο Συνέδριο.
Από  αριστερά: Κωνσταντίνος Ζακεστίδης, Δημήτριος Αβανίδης, Γεώργιος Τζατζάκης, Δημήτριος Καστανιώτης, Ρήγας Ουσταμπασίδης

Στην αντιπροσωπεία της Αθλητικής Ένωσης συμμετείχαν και οι Αντιπρόεδροι, Αστυνόμος Α΄ Δημήτριος Αβανίδης και Ανθυπαστυνόμος Δημήτριος Καστανιώτης, καθώς και ο Ταμίας Υπαρχιφύλακας Κωνσταντίνος Ζακεστίδης.  

Συγχαρητήρια για το εξαίρετο αυτό αποτέλεσμα! 
Μας κάνετε Υπερήφανους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.