Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

ΑΛΜΑ ΑΝΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ'' ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

Στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού και του συνδυασμού "Η Πελοπόννησος Μπροστά".


Πηγή: https://enloutrakio.gr/

Την ώρα που τα σενάρια σχετικά με το πολιτικό μέλλον του, έδιναν και έπαιρναν, στο Λουτράκι, ο Γιάννης Καραπανάγος σχεδίαζε πολύ προσεκτικά και υπό άκρα μυστικότητα την επόμενή του κίνηση του αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αλλάζουμε Μαζί”, αφήνει τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και θα αγωνιστεί για μια θέση στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς θα κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου, με το όνομά του να ξεχωρίζει στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού και του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά”.
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε έναν από τους πιο παραγωγικούς δημοτικούς συμβούλους του τόπου μας, που τίμησε και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη και την ψήφο του κόσμου στις προηγούμενες εκλογές και φυσικά τασσόμαστε αναφανδόν υπέρ της υποψηφιότητάς του, που μόνο να προσφέρει στον δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων μπορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.