Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΗΣ ''ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ''!

 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος της "Πρωτοβουλίας Πολιτών" Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρης Στάμου, μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με την κατάθεση των ψηφοδελτίων αρχίζει ουσιαστικά η πορεία προς τις κάλπες για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής, που θα βγάλει τον τόπο από το τέλμα. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την "Πρωτοβουλία Πολιτών" για τις δημοκρατικές και πρωτόγνωρες διαδικασίες ανάδειξης των υποψηφίων και κάθε ένα και κάθε μία χωριστά για την τιμή να πορευτούμε μαζί σ’ αυτό τον έντιμο και ειλικρινή αγώνα. Πρόκειται για διακεκριμένες προσωπικότητες της κοινωνικής, επιστημονικής και επαγγελματικής ζωής, έμπειρους αυτοδιοικητικούς και νέα παιδιά, με στόχο την αναγέννηση του τόπου. 

Το σύνθημα μας είναι «ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!».
Σημαία μας, οι αρχές και οι αξίες που δεν θα τις απεμπολίσουμε, ακολουθώντας αμετανόητες και καταδικαστέες πρακτικές του παρελθόντος για να συγκεντρώσουμε ψήφους με όποιες υποσχέσεις και ανταλλάγματα.
Ελπίζουμε σ’ αυτόν το δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, που χαράζουμε εμείς, να μας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι συνδυασμοί.»
Με τιμή,
Γραφείο Τύπου
"Πρωτοβουλία Πολιτών"
Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.