Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Γίνονται και θαύματα...! Η βάρκα της φωτογραφίας δεν υπάρχει πλέον!
Για την Αρχαία Δίολκο είχα δημοσιεύσει άρθρο στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, καθώς και στα ιστολόγια: perahora.gr και ekorinthos.gr, το Νοέμβριο του περασμένου έτους, με στόχο την ευαισθητοποίηση των αρμοδίων για την όλη κατάσταση που επικρατούσε στο χώρο.
Μεταξύ των άλλων γινόταν μνεία για «μια μισοσαπισμένη βάρκα που είχε αράξει το γερασμένο γαλάζιο κουφάρι της πλάι στο δρόμο, λες και περίμενε τη σειρά της, μαζί με τα αυτοκίνητα, να περάσει απέναντι, αλλά οι υπεύθυνοι την ξεχνούσαν και οι περαστικοί τη μετέτρεπαν σε μόνιμο σκουπιδοτενεκέ!»
Η βάρκα αυτή δεν υπάρχει πλέον! Μεταφέρθηκε με παρέμβαση του κ. Δημήτρη Μακρίδη, Προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
Όπως με πληροφόρησε ο κ. Μακρίδης, άκουσε από τον συντάκτη του παρόντος για την ύπαρξη της βάρκας, στη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση του κύκλου συναντήσεων της νεολαίας του Δήμου μας, η οποία είχε ως αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη. 
Ο κ. Μακρίδης δεν αδιαφόρησε, το συγκράτησε και όταν του δόθηκε η ευκαιρία πρότεινε τη μετακίνηση της βάρκας σε αρμόδιο συνεργείο της διώρυγας, το οποίο και τη μετέφερε. Άλλο ένα σημαντικό όφελος από τις συναντήσεις της νεολαίας μας. Αλλά συγχαρητήρια και στον κ. Μακρίδη, ο οποίος διακρίνεται για την πρόθεσή του να στέκεται στο πλευρό του δημότη, κάτι που το αποδεικνύει και με πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.