Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «THE CHOCOLATE GATE»!


H βράβευση έρχεται από τη Βραζιλία και το Διεθνές Φεστιβάλ νέων κινηματογραφιστών Festival Internacional Pequeno Cineasta που πραγματοποιήθηκε στο Rio de Janeiro 5 με 9 Νοεμβρίου 2014.
 Η ταινία «The chocolate gate» που δημιούργησαν οι μαθητές της περσινής πέμπτης τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Λουτρακίου, φετινής έκτης, απέσπασε το βραβείο καλύτερης ξένης ταινίας στην κατηγορία των παιδικών ταινιών!!!
Αυτή είναι η δεύτερη διάκριση για τη συγκεκριμένη ταινία καθώς πιο πριν, τον Οκτώβριο, είχε βραβευτεί και στο International Film Festival " Wildlife Vaasa festival" στη Φινλανδία. <http://wildlife.vaasa.fi> http://wildlife.vaasa.fi <http://camerazizanio.net/2014/10/07/great-news-from-finland/> http://camerazizanio.net/2014/10/07/great-news-from-finland/
Η ταινία γυρίστηκε τον περασμένο Μάιο στα πλαίσια ενός κινηματογραφικού εργαστήριου που οργανώθηκε από το Νεανικό Πλάνο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου.
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός ήταν η Κλειώ Δημητρακοπούλου και υπεύθυνος σκηνοθέτης ο Νίκος Θεοδοσίου.
Η ταινία των μαθητών του 3ου Δημοτικού Λουτρακίου έχει επιλεγεί και από το "REC internationales junges Filmfestival" που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο στο Βερολίνο ενώ θα προβληθεί και στην 14η Camera Zizanio.
Η Δ/νση Π.Ε. Κορινθίας συγχαίρει μαθητές, εκπαιδευτικούς και όσους άλλους συνέβαλαν για τη δημιουργία της ταινίας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.