Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΕΔΙΝΑΝ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ:ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!

 Καμμένος στο SBC: «Προσέφεραν 3 εκατ. σε βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. για να αποχωρήσει»

- Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θέλησε να κατονομάσει τον βουλευτή που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό.
- Υποστήριξε ότι δεν μπορεί να αποδείξει απόπειρα χρηματισμού, διαφορετικά θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.
- Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Πάνου Καμμένου στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.
 

Σε μία απόκάλυψη “βόμβα” προχώρησε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι έγινε απόπειρα χρηματισμού βουλευτή του κόμματος του. Ο ίδιος δεν θέλη σε να κατονομάσει τον βουλευτή που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό, ο οποίος δέχθηκε προσφορά 3 εκατ. ευρώ για να “ψηφίσει για την άλλη πλευρά”, εννοώντας πιθανώς το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι δεν μπορεί να αποδείξει την απόπειρα χρηματισμού που έγινε πριν από 2-3 μήνες, σε διαφορετική περίπτωση θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.
“Υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: “Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε”.


Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου, ο οποίος κατήγγειλε απόπειρα χρηματισμού βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η Σταυρούλα Ξουλίδου επιβεβαίωσε το περιστατικό και υποστήριξε ότι η ίδια ήταν πρωταγωνίστρια.
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε σε εκπομπή του Blue Sky κατήγγειλε ότι "γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας".
Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση "με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της".
Και πρόσθεσε: "Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια".
Επιπλέον, κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει "δωροδοκηθεί" για την εκλογή του Προέδρου. Στην ίδια εκπομπή παρενέβη τόσο ο κ. Μελάς όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Πηγή: Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.