Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!


 
Ό Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, διοργανώνουν εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των δικαιωμάτων του παιδιού, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00΄, στο κτίριο των μόνιμων κοινωνικών δομών για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας, στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας).
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο, διαδραστικά παιδικά παιχνίδια, ομάδες κατασκευών, προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας, χορό-τραγούδια, μπουφέ με γλυκίσματα-αλμυρές δημιουργίες και δώρα για τους λιλιπούτειους φίλους μας. Επίσης στα πλαίσια της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου θα πραγματοποιηθεί Bazaar ανταλλαγής παιχνιδιών, ρούχων, παπουτσιών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, μεταξύ των ωφελουμένων οικογενειών και των υπολοίπων παρευρισκομένων συμπολιτών μας.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση: «Το χαμόγελο κάθε παιδιού αποτελεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο. Στο επίκεντρο των δράσεων μας πρέπει να είναι τα παιδιά, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του μέλλοντος. Καλούμε τις οικογένειες των ωφελουμένων του προγράμματος, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, ώστε να χαρίσουν και να λάβουν χαρά και αγάπη από και προς τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.