Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ'' ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Λουτράκι, Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016, Ξενοδοχείο ''ΜΑΝΤΑΣ''
  • Βίντεο: Χαιρετισμός της εκδήλωσης από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη
Από αριστερά: ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο εκδότης κ. Σπύρος Γιαλοψός και οι Συνεργάτες της εφημερίδας κ.κ. Γιάννης Λαζαρίδης και Κώστας Στάμου κόβουν τη γενέθλια τούρτα
Με μια καλά οργανωμένη εκδήλωση, η εφημερίδα ''ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ'', γιόρτασε τα 20 χρόνια από την έκδοση του πρώτου της φύλλου, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη και του Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα.
Οι αναμνήσεις, η νοσταλγία και η συγκίνηση κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε η κα Μίνα Γιαννούλη, αρθρογράφος και διαχειρίστρια του ιστολογίου της εφημερίδας ''εν Λουτρακίω''.
Αίσθηση προκάλεσαν οι κ.κ. Γιάννης Λαζαρίδης και Κώστας Στάμου, δύο από τους πρώτους συνεργάτες της εφημερίδας, στο πάνελ των ομιλητών, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς το πρόσωπό τους, μαζί με τον εκδότη κ. Σπύρο Γιαλοψό. 

Η κα Γιαννούλη άνοιξε το χορό των ομιλιών με το ιστορικό της έκδοσης της πρώτης εφημερίδας στον κόσμο, που ανάγεται στα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ακολούθησε ο κ. Γιαλοψός με το ιστορικό της έκδοσης του ΒΗΜΑΤΟΣ και τα βιώματά του, επί είκοσι συναπτά χρόνια.
Επίσης μίλησαν ο κ. Αντώνης Κουκουλάς για τις αρχές που τήρησε η εφημερίδα, όλα αυτά τα χρόνια της έκδοσής της, ο συντάκτης του παρόντος για τη βασική της θεματογραφία και τις προσωπικές του διαπιστώσεις από τη συνεργασία του με την εφημερίδα, ο κ. Γιάννης Λαζαρίδης, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση, ο κ. Κώστας Στάμου, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, τόνισε ότι ''μορφωμένος άνθρωπος είναι εκείνος που γνωρίζει που θα βρει εκείνο που δεν ξέρει'' και η κα Μαρία Μπαριτάκη-Τσίκουλου, η οποία αναφέρθηκε, εν συντομία, στο ιστορικό της συνεργασίας της με την εφημερίδα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, κατά σειρά, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιώργος Κουτουλάκης, ο Βουλευτής του Νομού Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, ο οποίος επεσήμανε ότι, ''εκτός από τα βιβλία και οι εφημερίδες παράγουν ιστορία'', ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πελοποννήσου, αρμόδιος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων  και Διεθνών Σχέσεων Απόστολος Ε. Παπαφωτίου, η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Πρωτοπαππά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, όταν αφίχθη, ενώ γραπτό χαιρετισμό έστειλαν ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Καθηγητής Εγκληματολογίας κ. Γιάννης Πανούσης, ο πρώην Υπουργός και σήμερα Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη κ. Πάνος Μπεγλίτης, η Βουλεύτρια του Νομού Κορινθίας κα Μαρία Θελερίτη και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης.
Ο εκδότης, αφού έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας, την έκοψε με τον κ. Λεβέντη, τον κ. Λαζαρίδη και τον κ. Στάμου, απονέμοντας στη συνέχεια αναμνηστικό μπρελόκ στους προσκαλεσμένους του, για την εκδήλωση και το βιβλίο ''Μια σχέση Καρδιάς'', που πρόσφερε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας και Νευροχειρουργός κ. Δημήτρης Βασιλείου
Επιπλέον απενεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συνεργάτες της εφημερίδας. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πατέρας Νικόλαος Βασιλόπουλος -εφημέριος του Ιερού Ναού της Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι- ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Πετρίτσης, η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κα Μαριλένα Σούκουλη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Θανάσης Γεωργίου, Τάσος Σακελλαρίου, Σωτήρης Νικολάου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Πέτρου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Γιωτάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Γλυκοφρύδης, πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πολιτευτής κ. Παναγιώτης Στυλιανίδης, ο Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Κορίνθου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Κοφινάς, ο Συνεργάτης της Ένωσης Κεντρώων κ. Δημήτρης Γαλατάς, ο εκπρόσωπος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Χάρης Μαρίνης, ο Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου κ. Βαγγέλης Πιπέρης, ο Διοικητής του Α.Τ. Κορίνθου κ. Χαράλαμπος Τετράδης, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, όπως ο κ. Δημήτρης Παππάς, ο κ. Δημήτρης Καραχρίστος, η κα Κωνσταντίνα Ράπτη, ο κ. Παναγιώτης Θώδης και ο κ. Δημήτρης Βασιλείου, η γιατρός κα Αγγελική Θεοδώρου, ο επικεφαλής της παράταξης ''Ενωμένοι Δημότες'' και νομικός κ. Γιώργος Παπαγεωργίου, οι Συνεργάτες της εφημερίδας, Φίλοι και Αναγνώστες. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης πρωτοσέλιδα των εφημερίδων προβάλλονταν σε οθόνη. Μια εντυπωσιακή παραγωγή που έφερε τη σφραγίδα του Θανάση Κ. Πρωτοπαππά. 

*Ολόκληρη η εκδήλωση, καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του κ. Βασίλη Λεβέντη, θα μεταδοθούν την Τετάρτη, 2 Μαρτίου και ώρα 17:00΄, από τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ''ΠΕΡΑΙΑ ΧΩΡΑ RADIO NEWS''.





Διακρίνονται: ο κ. Νίκος Μανός, η κα Μαργαρίτα Λογοθέτη, ο κ. Βασίλης Λιαντινιώτης, η κα Χρυσούλα Λιαντινιώτη (Νευρολόγος, η οποία λειτούργησε πρόσφατα το ιατρείο της στο Λουτράκι), η κα Ντίνα Θώδη και ο κ. Νίκος Τσιούμαρης 

Διακρίνονται οι κ. κ. Χαράλαμπος Τετράδης, Παναγιώτης Στυλιανίδης, 
Παναγιώτης Σπανός και ο δικηγόρος κ. Παναγιώτης Πίκουλας 
 





Διακρίνονται ο κ. Τάκη Ρέππας και οι κ.κ. Χρήστος Παντελέων και Παύλος Μίχας

Από αριστερά: ο κ. Γιάννης Στεφανής (korinthostv.gr) και ο κ. Πάνος Περιβολάρης (ΗΛΕΚΤΡΑ TV)

Από αριστερά: ο Πατέρας Νικόλαος Βασιλόπουλος και οι κ.κ. Γιάννης Γιωτάκης και Βαγγέλης Πιπέρης





 





 
Ο Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς που επιμελήθηκε την παραγωγή, σε ηλεκτρονική μορφή, των πρωτοσέλιδων εφημερίδων, που προβλήθηκαν σε οθόνη





Ο κ. Βασίλης Λεβέντης με την κα Μαρία Μπαριτάκη-Τσίκουλου και τη μητέρα της

Οι κ.κ. Μιχάλης Φιλιάνδρας και Σπύρος Γιαλοψός

Η κα Μαρία Πρωτοπαππά με τον κ. Βασίλη Λιαντινιώτη
Ο κ. Αντώνης Κουκουλάς με τον κ. Σπύρο Γιαλοψό

Ο κ. Σπύρος Γιαλοψός με τον κ. Δημήτρη Καραχρίστο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.