Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΝΩΠΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ & ΝΩΠΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ - ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με επικεφαλής Εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Κορινθίων, υλοποιεί Δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).
Μέλος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κορινθίας αποτελεί ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε με επιτυχία τη διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής & νωπού κοτόπουλου του προγράμματος ΤΕΒΑ σε δεκάδες οικογένειες στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62). 

Η επισιτιστική Συνδρομή που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), αφορά εκείνους που υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα, το διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.