Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!


Το Νηπιαγωγείο Περαχώρας και η εκπαιδευτικός ΠΕ60 Μιχαλίτσα Παντελέων, ευχαριστούμε θερμά το νέο Δ.Σ και τα μέλη του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων Περαχώρας για την άψογη συνεργασία, τους αντιδημάρχους Κο Αθανάσιο Γεωργίου και Κο Φίλιππο Θυμή και Αναστάσιο Σακελλαρίου, τον κο Τάκη Φόρτη για τις κατασκευές των σκηνικών, τον κο Γιάννη Αικατερίνη (Perahora.gr), τους κους Αθανάσιο Πρωτοπαππά και Ιωάννη Β. Καραπανάγο ( Περαία Χώρα RADIO NEWS και karapanagosblogspot.gr ) για την αναμετάδοση και την προβολή της συμμετοχής μας με το θεατρικό «Οι καλικάντζαροι και ο μύλος τους», στις εκδηλώσεις των «Μαγικών Χριστουγέννων» στην Περαχώρα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016.
Επίσης ευχαριστούμε τον κο Παναγιώτη Παππά για τον στολισμό του Νηπιαγωγείου και τον κο Γιάννη Πάντζιο για τη μεταφορά των επίπλων και βέβαια το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για την οικονομική βοήθεια.
Σε προσωπικό επίπεδο ευχαριστώ τους γονείς που με εμπιστεύτηκαν, συναινώντας να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο θεατρικό, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την πρώτη θεατρική παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας την ημέρα των εγκαινίων του. Ελπίζω στο μέλλον να βρεθούν μιμητές της προσπάθειάς μας αντάξιοι και καλύτεροι και να ανεβάσουν το επίπεδο των εκδηλώσεων, ώστε το Πνευματικό Κέντρο να γίνει το κέντρο της καρδιάς μας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Με εκτίμηση
Μιχαλίτσα(Μίκα) Παντελέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.