Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!


Όλοι γνωρίζουμε ότι το πολυτιμότερο αγαθό, που μας έχει χαρίσει ο Θεός, είναι η υγεία. Εμείς, οι άνθρωποι, αντιλαμβανόμαστε την αξία της μόνο όταν την χάσουμε.
Συγχωριανή μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, γιατί πάσχει από λευχαιμία. Μετά την αρχική ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματος, πρέπει να βρεθεί ο συμβατός δότης Μυελού των Οστών, για να της χαρίσει ελπίδα ζωής. 
Γι΄αυτό ο πατέρας της (τηλ. 6947-319089) απευθύνει έκκληση προς όλους τους συνανθρώπους μας, ηλικίας 18-50 ετών, που μέχρι τώρα δεν έχουν καταγραφεί ως εθελοντές δότες Μυελού των Οστών, να μεταβούν στο αιματολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κορίνθου και να δώσουν λίγο σάλιο. Μέσα από αυτήν την πράξη αλτρουϊσμού, ίσως μια μέρα σωθεί μια ζωή. 
Όσοι περισσότεροι εγγραφούν, ως εθελοντές δότες μυελού των οστών, τόσο θα αυξηθούν οι πιθανότητες να βρεθεί συμβατός δότης για την κόρη του ή για άλλους ασθενείς, χαρίζοντάς τους ζωή. 
Αν βρεθεί συμβατός δότης, μπορεί να προσφέρει το πολύτιμο μόσχευμα απλώς δωρίζοντας αίμα (μέσω λευκαφαίρεσης). Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο και σώζεις μια ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.