Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πηγή: http://www.loutrakiblog.gr


"Χάβρα των Ιουδαίων" επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο όταν ο τοπικός σύμβουλος των Πισίων κ. Δημήτρης Λάμπρου παραπονέθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν αυτές τις μέρες στο Σχίνο λόγω των πλημμυρών.
Ο κ. Λάμπρου κατηγόρησε την δημοτική αρχή ότι δεν έχει πολιτική προστασία και ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.
"Δε σας βλέπω ικανούς ούτε σαν πολιτική προστασία, ούτε σαν δημοτική αρχή", είπε χαρακτηριστικά
Οι εκφράσεις του κ. Λάμπρου προκάλεσαν την έκρηξη των κ.κ. Σακελλαρίου, Πέρρα, Παντελέου και Γκίκα, ζητώντας από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Πέτρου να τον διακόψει.
Ο κ. Γκίκας καταφέρθηκε έντονα εναντίον του κ. Λάμπρου και ο τελευταίος του απάντησε "Ανίκανε"..
Απίστευτη ένταση προκλήθηκε στη συνέχεια μετά τον χαρακτηρισμό αυτό!
Κάποια στιγμή ο Δήμαρχος απευθύνθηκε εμφανώς εκνευρισμένος στον κ. Λάμπρου λέγοντάς του κάτι, το οποίο δεν ακούγεται στο βίντεο, ο Δημήτρης Λάμπρου ρώτησε το Δήμαρχο: "Mε είπες ηλίθιο;; Tώρα θα φωνάξω την αστυνομία"
Ο Δημήτρης Λάμπρου κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον του Δημάρχου. Πολύ σύντομα δύο αστυνομικοί κατέφθασαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εξηγώντας όμως στον τοπικό σύμβουλο Πισίων ότι δεν μπορεί να υπάρξει η διαδικασία του αυτοφώρου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.