Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ! ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ!

Πηγή: https://www.loutraki365.gr/


By Αλέξανδρος Κανδρής



Αποχώρησε πριν από λίγο, ο συνδυασμός του Γιάννης Καραπανάγου, "Αλλάζουμε Μαζί", από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος του καθορισμού του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO).

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Γιάννης Καραπανάγος, ο λόγος της αποχώρησης του συνδυασμού του είναι, αποκλειστικά, "τόσο η ανεπαρκής ενημέρωση από την πλευρά του Δημάρχου για το συγκεκριμένο θέμα", αφού ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, είχε ξεχάσει να στείλει την εισήγησή του, στους δημοτικούς συμβούλους την Τρίτη, 26 Μαΐου και την έστειλε σήμερα το μεσημέρι, "όσο και οι μεθοδεύσεις του να επιβάλει τις προτάσεις της εισήγησής του, που αφορούσαν στη σχέση του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου".
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Καραπανάγος ψήφισε υπέρ της αναβολής του θέματος, λόγω μη ενημέρωσης από την πλευρά του Δημάρχου, πρόταση που τελικά απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία.
Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης ''Αλλάzoυμε Μαζί'', έθεσε ερωτήματα προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη νομική προσωπικότητα του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου, ζητώντας να του δοθούν οι απαντήσεις στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, ρώτησε "εάν ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου έχει εγγραφεί, ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, στα βιβλία Αστικών Εταιρειών του Πρωτοδικείου Κορίνθου και σε θετική περίπτωση ποιος είναι ο αριθμός καταχωρήσεως και η ημερομηνία καταχωρήσεως, καθώς και εάν έχει εγγραφεί στο Γ.Ε.ΜΗ". 
Εξάλλου, νωρίτερα, αποχώρησαν για τους ίδιους λόγους, ο συνδυασμός της Μαρίας Πρωτοπαππά (πλην του Γιώργου Κοντού) και του Δημήτρη Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.