Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ LOUTRAKI365; ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟ!

Πηγή:https://www.loutraki365.gr/




By Αλέξανδρος Κανδρής

Από τις 14 Απριλίου, η Δημοτική Αρχή Γκιώνη, ξεκίνησε την καμπάνια ενημέρωσης για την προστασία από τον κορονοϊό. Πρόκειται για κονδύλι ύψους 1.000 ευρώ που δόθηκε σε ΜΜΕ ώστε να ενημερώσουν τους αναγνώστες - ακροατές τους για να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να μην κολλήσουν κορονοϊό.
Εκτός φυσικά, αν είναι αναγνώστες του loutraki365.gr, οπότε στη δημοτική αρχή μάλλον δεν τους καίγεται καρφάκι για το αν θα κολλήσουν κορονοϊό ή όχι, αφού το site αυτό έχει αποκλειστεί από τη διαφήμιση.
Είναι μάλιστα, προκλητική και εμφανής η δυσμενής μεταχείριση εκείνων των μέσων, όπως το loutraki365.gr, τα οποία δεν λιβανίζουν τη Δημοτική Αρχή για ψύλλου πήδημα αλλά ασκούν κριτική όπου χρειαστεί.
Πάντως, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των μέσων που συμμετέχουν στην εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι» και με ποια κριτήρια έχει αποκλειστεί το loutraki365.gr, το οποίο διαβάζεται καθημερινά από 8-10.000 ανθρώπους κατά Μέσο Όρο.
Ωστόσο, το θέμα δεν σταματάει εκεί. Στη χθεσινή (4/5) συνεδρίαση του Δ.Σ., όταν ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Αλλάζουμε Μαζί", Γιάννης Καραπανάγος, ρώτησε το Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, γιατί τα ΜΜΕ που έχουν πάρει τη διαφήμιση δεν έχουν διαθέσει ακόμα τον ανάλογο διαφημιστικό χώρο για την προβολή της, ενώ η διαφημιστική καμπάνια έχει ξεκινήσει από τις 14 Απριλίου, ο Δήμαρχος σάστισε και ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει καν το συγκεκριμένο θέμα.
Λίγη ώρα μετά, επανήλθε στο θέμα ο Δήμαρχος, λέγοντας ότι θα ενημερώσει τηλεφωνικά τον Γιάννη Καραπανάγο. Η απάντηση του Γιάννη Καραπανάγου, ήταν ότι "Σας ρωτάω ως δημοτικός σύμβουλος για τα δημοτικά χρήματα. Δεν θέλω να με καλέσετε σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω να μας ενημερώσετε θεσμικά".
Παίρνουν δηλαδή το δημόσιο χρήμα, το οποίο μάλιστα λένε πως το διαθέτουν για να προστατεύσουν τις ζωές μας και το μοιράζουν για να κάνουν πολιτική, προφανώς, σε αυτούς που επιχειρούν να δεσμεύσουν για την καλή αντιμετώπιση της δημοτικής Αρχής.

Σ.Σ. Το loutraki365.gr, δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής ούτε ένα ευρώ από το δημοτικό κορβανά. Και όσον αφορά στη συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια, δεσμευόμαστε ότι αν και εφόσον υπάρξει, η προβολή της από το loutraki365.gr θα γίνει δωρεάν και τα χρήματα που του αναλογούν θα μοιραστούν εξίσου στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και το Νοσοκομείο Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.