Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής πραγματοποίησαν με επιτυχία Γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στο κτίριο των μόνιμων Κοινωνικών Δομών για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας. 
Στη Γιορτή συμμετείχε το παιδικό τμήμα του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Λεχαίου με την επιμέλεια της Δασκάλας κυρίας Μαίρης Μίχου, παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικες χορογραφίες. Το πρόγραμμα περιείχε επίσης διαδραστικά παιχνίδια, χορό-τραγούδια και μπουφέ με γλυκίσματα και αλμυρές δημιουργίες για τους λιλιπούτειους φίλους μας. Τέλος στα πλαίσια της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου πραγματοποιήθηκε Bazaar ανταλλαγής παιχνιδιών, ρούχων, παπουτσιών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Ο χώρος γέμισε με χαρούμενες παιδικές φιγούρες, φωνές και γέλια, που διασκέδασαν μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. 
Το μήνυμα του Προέδρου του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη μετέφερε ο Διευθυντής των Δομών κ Θάνος Θεοχάρης: «Στο επίκεντρο των δράσεων μας είναι τα παιδιά, η ελπίδα μας για το μέλλον. Τα παιδικά χαμόγελα μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο, ενώ οφείλουμε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού, να θυμηθούμε ότι κάθε μέρα πρέπει να είναι η μέρα του παιδιού και του δικαιώματος του να ζήσει, να μάθει, να μεγαλώσει, να παίξει σαν παιδί».
Στη Γιορτή παρευρέθησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Διευθυντής της Επιθεώρησης Εργασίας Κορίνθου κ. Κωνσταντίνος Παρτσινέβελος και ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Λεχαίου κ. Παναγιώτης Δερμετζόγλου.
Οι Κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.