Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!

  • Άγιοι Θεόδωροι, Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης
Με βαθιά θλίψη και ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετάμε σήμερα τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Έναν αγαπημένο φίλο, έναν σπουδαίο άνθρωπο. Έναν πολιτικό άνδρα που επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με πίστη και ανιδιοτέλεια.
Φίλε Γιώργο,
Όλα αυτά τα χρόνια της ζωής σου, μέσα από την εργατικότητά σου και τη διάθεσή σου για προσφορά, αναδείχθηκες άνδρας χρηστός, αποτελεσματικός και περήφανος. Αγάπησες τον τόπο σου, τίμησες τις ιδέες σου και τις συνεργασίες σου, πάντα με ήθος, αξιοπρέπεια και περίσσεια δύναμη ψυχής.
Με πρωτοπόρες απόψεις για την κοινωνία μας και τον τόπο μας, με το θάρρος της γνώμης σου και με το αγωνιστικό σου πνεύμα, δεν σταμάτησες ποτέ να μάχεσαι για το καλό του Δήμου μας, αλλά κυρίως για την πρόοδο και την ευημερία των Αγίων Θεοδώρων.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Η παρουσία του και η συμμετοχή του στα κοινά αναβάθμισε τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, μακριά από μικροκομματικές λογικές.
Υπηρετούσε μόνο έναν κοινό στόχο, την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου και των πολιτών. Οι προτάσεις του για βελτίωση γίνονταν πάντα σε ένα πνεύμα προσφοράς και δικαιοσύνης.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν ένας πολιτευτής που έχαιρε της εκτίμησης όλων μας, ένας ενάρετος δημότης, ένας μαχητής της ζωής.
Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζω ολόψυχα τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ιδιαίτερα, όμως, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό σου, Κλαίρη και στις δύο κόρες σας. Γνωρίζω πως κανένας λόγος δεν είναι ικανός να απαλύνει τον πόνο σας.

 Image result for Γιώργο Παπαγεωργίου

Φίλε Γιώργο,
Υπήρξες οραματιστής και γενναιόδωρος.
Δυστυχώς όμως, η ζωή δεν στάθηκε γενναιόδωρη μαζί σου.
Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.
Καλό Παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.