Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!


ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου
17:00΄- Ο Γιάννης Β. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα. Καλεσμένος ο κ. Χρήστος Παντελέου.  
Επίσης θα μεταδοθεί ρεπορτάζ για τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας και τις εκδηλώσεις ''Μαγικά Χριστούγεννα''.
18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.
Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς

20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει τραγούδια για σας.
Μελέτης Θώδης

20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ''.
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού, με τη συμμετοχή της Ελένης Ζερβού στην ανάγνωση κειμένων.
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος και 
η Ελένη Ζερβού

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου
17:00΄- Ο Γιάννης Β. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα. Θα μεταδοθεί ρεπορτάζ για τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας και τις εκδηλώσεις ''Μαγικά Χριστούγεννα''. 
Καλεσμένοι η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας κα Μαρίκα Κολλιάκου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 
18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει, για δύο ώρες, την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.
20:30΄- Σε επανάληψη η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ'', του εφημέριου Τσαμπίκου Π. Πετρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.