Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ!

Πηγή:https://www.loutraki365.gr/


By Αλέξανδρος Κανδρής 

Αρκετή συζήτηση στα πηγαδάκια εντός και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, προκάλεσε η μη ψήφιση της πρότασης των 9 δημοτικών συμβούλων "Για τη σωτηρία της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α." από το δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", Κώστα Σταυρόπουλου.
Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους 9 δημοτικούς συμβούλους που κατέθεσαν τη σχετική πρόταση, είναι και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", Γιάννης Καραπανάγος. Ενώ λοιπόν η πρόταση κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ψηφίσθηκε από την τρίτη δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του, Κασσιανή Κόντη, ο Κώστας Σταυρόπουλος δεν την ψήφισε.
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης για την ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων από τους εκπροσώπους του Ιρλανδού επιχειρηματία, Luke Comer, που διεξήχθη την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, το loutraki365.gr, "εκμεταλλεύτηκε" την παρουσία και των δύο στην αίθουσα του Δ.Σ. και τους απηύθηνε ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός...
Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά και οι δύο στο loutraki365.gr, "Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν θα επιτρέψουμε ως παράταξη να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης κάποιων πρωτεργατών της παραπληροφόρησης που επιδιώκουν να μετατοπίζουν το κέντρο του ενδιαφέροντος από τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας, για την επίλυση των οποίων όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας από κοινού εργαζόμαστε καθημερινά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.