Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;


  Φαήλος Κρανιδιώτης

Η Ε.Ε. διά της αρμοδίας επιτρόπου μας, της Γιόχανσον, δίνει πολλά χρήματα, τώρα για την ακρίβεια άλλα 276.000.000 ευρώ, ώστε να κάνουμε «δομές» πιο κόμοδες και ελκυστικές στο ανατολικό Αιγαίο και στον Έβρο, να μοιράσουμε μηνιαία και εφάπαξ επιδόματα, που οι απρόκλητοι μουσαφιραίοι μας στις χώρες τους, για να τα βγάλουν, θα έπρεπε να δουλεύουν δυο τρία χρόνια.

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Και όπως θα καταλάβατε από όσα διημείφθησαν μπροστά στις κάμερες, οι «δομές» θα είναι φαρδιά πλατιά ανοικτές. Το περί κλειστών «δομών» και απομονωμένων νησιών ήταν για το πόπολο, να το χάψει, να πάει στην κάλπη νομίζοντας πως η Ν.Δ. θα τη σκίζει τη γάτα της λαθρομετανάστευσης, αλλά τελικά της παίρνουν friskies.
Θα το πω λοιπόν ξανά, απλά, κάνοντάς το φραγκοδίφραγκα. Όσο πιο πολλές οι παροχές, όσο πιο πολλά τα χρήματα και μάλιστα μετρητό με τραπεζική κάρτα, όσο παρέχουμε τζάμπα σπίτια, φαγητό, ιατρική περίθαλψη και προφανή προοπτική μονιμοποίησης και νομιμοποίησης της διαμονής και ύστερα μετοίκησης στην υπόλοιπη Ευρώπη, η μισή Ασία και Αφρική έχουν πολύ σοβαρούς λόγους να έρθουν τρέχοντας, διότι το μαγαζί Ελλάς έχει μια ουρανομήκη ταμπέλα με φώτα νέον, που γράφει: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε».
Οι παροχές αυτές είναι ένας γιγαντιαίος μαγνήτης, που έλκει κάθε πικραμένο από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν ως τη Σομαλία και άλλους μαγευτικούς τόπους. Έχει δε εδραιωθεί μια πεποίθηση σε όσους ήρθαν, που μέσω κινητών και κοινωνικών δικτύων τη στέλνουν και στα σόγια τους, κάνουν βεντάλια τα πενηντάευρα, πως εδώ μοιράζουμε λεφτά, σπίτια, πως θα κάθονται σταυροπόδι και οι Ευρωπαίοι, εν τω άμα «άπιστοι», θα τους ταΐζουν να τους κάνουν μανάρια, μαζί με όλο τους το σόι, το οποίο, αν δεν ήρθε όλο, είναι ήδη στον δρόμο και το υπόλοιπο.
Και φυσικά όλους αυτούς μας τους στέλνουν ο Ερντογάν, η Τουρκιά. Τους φέρνει χωρίς βίζα από παντού, τους καθοδηγεί στα σύνορα και τους παραδίδει στους δουλέμπορους διακινητές και τους ΜΙΤατζήδες, στην αστυνομία, στην Τζιαντάρμα και την Τουρκική Ακτοφυλακή, που συνεργάζονται παρέα και τα κονομάνε με το κεφάλι. Μέσω αυτής της οργανωμένης εισβολής ο Ερντογάν και το κράτος-συμμορία καταπονούν τις δομές του κράτους μας και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, βάλλουν κατά της εθνικής και κοινωνικής συνοχής, ειδικά στις μικρότερες κοινωνίες των νησιών μας, και εποικίζουν την Ευρώπη με μουσουλμάνους. Η πρωτοφανής επίθεση που δεχθήκαμε πέρυσι στον 'Εβρο με τον καθοδηγητικό επιθετικό ρόλο της Τουρκίας σε ζωντανή μετάδοση επιβεβαίωσε το αληθές του λόγου μου επί χρόνια, γελοιοποίησε όλους τους πουρκουάδες «διεθνιστές», που μας βρίζανε και συκοφαντούσαν όσους λέγαμε πως όλο αυτό είναι ασύμμετρη απειλή που χρησιμοποιεί η Τουρκία.
Γιατί αυτές οι δομές, όπου γίνεται ταυτοποίηση κ.λπ., δεν γίνονται στην Τουρκία, αφού εκεί βρίσκονται, αφού παίρνουν δισεκατομμύρια για το Προσφυγικό από την αφασιακή Ε.Ε.; Γιατί δεν γουστάρουν οι Τούρκοι, γιατί ο σκοπός τους είναι άλλος, κερδίζουν εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ το κεφάλι και βάλλουν κατά της χώρας μας και της ευρωπαϊκής ταυτότητας μέσω αυτή της εισβολής ατάκτων.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέσα σε αυτό το πλήθος των ομάδων που περνούν στη χώρα μας πόσοι είναι φανατικοί ισλαμιστές, πρώην τζιχαντιστές με αιματηρή δράση στη μαρτυρική Συρία και στο Ιράκ και τι προτίθενται, τι εντολές έχουν για το μέλλον. Το σίγουρο είναι πως για τη συλλογική μας ασφάλεια δημιουργούνται συνθήκες μεγάλων κινδύνων, στους οποίους δεν αποτελεί απάντηση η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας». Ο κίνδυνος είναι αυτός και όχι ο… ρατσισμός.
Η πολιτική αυτή όχι μόνο έχει αποτύχει να αντιμετωπίσει το Μεταναστευτικό, αλλά αποδεδειγμένα έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: Ελκύει να έρθουν εκατομμύρια ακόμη, διότι τους δίνει πλήθος κινήτρων.
Η κυβέρνηση είπε ψέματα προεκλογικά και αρνείται να αντιληφθεί την ωμή αλήθεια: Εάν δεν γίνουμε οχυρό, εάν δεν εκπέμψουμε ένα αυστηρό μήνυμα αποτροπής, πως είναι ανεπιθύμητοι, πως δεν μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι ηλίθιοι της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας, θα καταλυθούμε ως κράτος, σε βάθος χρόνου θα χαθούμε ως Έθνος, αφού πρώτα αντιμετωπίσουμε τεράστια προβλήματα κοινωνικών συγκρούσεων, που θα προκύψουν από τα γκέτο, τις παράλληλες κοινωνίες, που φτιάχνουν οι δικαιωματιστές που κάνουν κουμάντο στο ζήτημα σε Ελλάδα και Βρυξέλλες. Η κυβέρνηση οφείλει να παραδεχτεί πως έχουμε αντίθετα συμφέροντα με το ιερατείο των Βρυξελλών στο Μεταναστευτικό, που διευκολύνει και δημιουργεί κίνητρα για τη λαθρομετανάστευση, αντί να την εμποδίζει. Αν τους περισσεύουν τόσα χρήματα, ας τα δώσουν στις χώρες προέλευσής τους, ας κάνουν πολιτικές οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, προτρέποντάς τους να μείνουν στον τόπο τους.
Εμείς πάντως, οι Ακρίτες της Δύσης και του ευρωπαϊκού πολιτισμού, οφείλουμε να καταστήσουμε την Πατρίδα μας ανεπιθύμητο προορισμό για τα ψυχοπαίδια του Ερντογάν. Η χώρα δεν αντέχει τέτοια μεγέθη και τέτοια επικίνδυνα πειράματα με την εθνική και κοινωνική συνοχή της. Οφείλουμε να φυλάξουμε άγρυπνα όλα τα σύνορά μας και οι ελάχιστοι που θα καταφέρνουν να μπουν θα κρατούνται μόνο σε κλειστές δομές, σε απομονωμένα έρημα νησιά, με στρατιωτικό συσσίτιο, χωρίς χρήματα και άλλες πολυτέλειες-κίνητρα, από όπου θα φεύγουν μόνο για να απελαθούν. Πρέπει να σπάσουμε τον μαγνήτη…

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
www.neadexia.gr

Πηγή: https://www.newsbreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.