Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ: ''ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ'' (VIDEO)

Πηγή: https://www.loutraki365.gr/


By Αλέξανδρος Κανδρής

Στη συνάντηση συλλόγων και φορέων του Σχίνου, βρέθηκε πρόσφατα ο Γιάννης Καραπανάγος, προκειμένου να συνομιλήσει μαζί τους, σχετικά με την πρόσφατη φωτιά που έκαψε τα Γεράνεια.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", μίλησε για τις πρώτες κρίσιμες 48 ώρες της φωτιάς που έζησε από κοντά και έδωσε συγχαρητήρια στους εθελοντές και τους Πυροσβέστες για την προσφορά τους.
Στη συνέχεια, απευθυνόμενους στους παρευρισκομένους, δήλωσε ότι "Από εσάς περίμενα 2 ερωτήσεις προς τη Δημοτική Αρχή: Πρώτον, γιατί τόσα χρόνια δεν υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες και ποιος ευθύνεται και δεύτερον, γιατί δεν υπάρχει σχέδιο δράσης και ασφάλειας διαφυγής των κατοίκων από τη Πολιτική Προστασία του Δήμου". Ο Γιάννης Καραπανάγος, τόνισε ότι "Δεν είμαστε εδώ πάνω στα αποκαΐδια να κάνουμε αντιπολίτευση, είμαστε εδώ γιατί συνεχώς ακούμε τα ίδια και τα ίδια, πάνω στα αποκαΐδια".
Κλείνοντας, ανέφερε ότι "Έχουμε ζητήσει πολλές φορές από το Δήμαρχο να γίνει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να προγραμματίσουμε και να σχεδιάσουμε την Πολιτική Προστασία της επόμενης χρονιάς. Αυτή η συζήτηση δεν έγινε ποτέ. 13 Μαΐου κατέθεσα ερώτηση γιατί δεν έχουμε πάρει πυροφύλακες στο Δήμο. Οι άλλοι Δήμοι, έχουν φροντίσει να προσλάβουν. Εμείς, όχι".
Και πρόσθεσε απευθυνόμενος και πάλι στους κατοίκους: "Εμείς είμαστε αντιπολίτευση. Θα φωνάζουμε όσο μπορούμε. Εσείς πρέπει να λειτουργήσετε ως μοχλός πίεσης".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.