Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ & ΔΙΑΚΟΠΕΣ) ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ 9 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

 Πηγή: https://atnews.gr


Ένα μαραθώνιο, δια ζώσης, δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 το απόγευμα και το οποίο τελείωσε 2:30 το πρωί του Σαββάτου....
Ένα δημοτικό συμβούλιο με θέματα - ζητήματα που απαιτούν λύσεις και που προκάλεσαν εννέα δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
Οι λογομαχίες και οι σκληρές αντιπαραθέσεις δεν έλειψαν και σε αυτό το Δημοτικό συμβούλιο και είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί δύο φορές. 
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η " Εφαρμογή μέτρων ασφαλείας για τον έλεγχο πρόσβασης στο ΧΑΔΑ Λουτρακίου " Ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί και προβληματίζει όχι μόνο τους δημοτικούς συμβούλους και την δημοτική αρχή αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Ένα από τα θέματα που άγγιξαν την ευαίσθητη πλευρά του Δ.Σ ήταν ο πρόσφατος άδικος χαμός ενός δημοτικού υπαλλήλου, που ως γνωστόν έχασε την ζωή του όταν έπεσε από καλαθοφόρο όχημα αφού παρασύρθηκε από το κλαδί ενός δέντρου στην προσπάθειά του να το κόψει.
Το πρόβλημα με το δίκτυο ύδρευσης απασχόλησε και προβλημάτισε το Δήμαρχο Γκιώνη, ο οποίος ανέφερε πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα δουν το πρόβλημα με την αρμόδια υπηρεσία και την ΔΕΥΑ Λουτρακίου, με τους "Περαχωρίτες" Δημοτικούς συμβούλους κυρίους Καραπανάγο, Βασιλείου και Θυμή να είναι φανερά εκνευρισμένοι αλλά και απογοητευμένοι, με την επένδυση των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που γεμίζει τις Βρύσες των Περαχωριτών με πολύ ζεστό νερό κάνοντας το, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ακατάλληλο για πολλές οικιακές χρήσεις και ανάγκες!!
Ένα ακόμα θέμα ήταν το κυκλοφοριακό Κομφούζιο που παρατηρήθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες στη πόλη του Λουτρακίου.
Η έλλειψη επαρκών χώρων πάρκινγκ, η απαξίωση του δημοτικού χώρου στάθμευσης από τους οδηγούς, αλλά και παραβατικότητα από μεγάλη μερίδα οδηγών είναι οι βασικοί άξονες που οδηγούν το πρόβλημα αυτό στη καθιέρωσή του ως ένα από τα αγκάθια για την διαμονή αλλά και την επίσκεψη επισκεπτών τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα στη πόλη αυτή.
Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δ.Σ θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι του ATNEWS την Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.