Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ & ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ!

Πηγή:novel918.gr

Ο κ. Γκιώνης και η "στενή παρεούλα" πρωταγωνιστούν στο ίδιο έργο κακοδιοίκησης, προχειρότητας, αλαζονείας και τσαπατσουλιάς
Η κοινή γνώμη των Δημοτών του Καλλικρατικού Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων διατυπώνει πλέον, έντονα την αρνητική της κρίση για τα "έργα και τις ημέρες" της Δημοτικής Αρχής του κ. Γκιώνη.
Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Δήμος αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα κακοδιοίκησης , κακοδιαχείρισης, οικονομικής δυσπραγίας όχι μόνο λόγω της κακής δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, αλλά κυρίως εξαιτίας των πολλών λαθεμένων χειρισμών στους κύριους "οικονομικούς αιμοδότες" του Δήμου όπως είναι το Καζίνο, η Λουτράκι ΑΕ και το SPA.
Ο κ. Γκιώνης παρουσιάζοντας προεκλογικά μια πολυπρόσωπη αντιπροσωπευτική ομάδα επιλεγμένων στελεχών, έχοντας ως εφόδια την εμπειρία από την προηγούμενη θητεία του ως Δημάρχου με επίγνωση των όποιων λαθών διέπραξε , αλλά και γνώση των λαθών κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, δημιούργησε την προσδοκία στους ψηφοφόρους του ότι θα διόρθωνε όλα τα κακώς κείμενα. Ανέμεναν όλοι λοιπόν να οδηγήσει το Δήμο σε πορεία νοικοκυρέματος, επιδεικνύοντας αυτός και τα στελέχη που τον συνδράμουν στο έργο του, σοβαρότητα, ωριμότητα, ενδιαφέρον και υπευθυνότητα.
Δυστυχώς όμως αυτά που συμβαίνουν αποδυνάμωσαν και απαξίωσαν την προεκλογική εικόνα που παρουσίασε ο κ. Γκιώνης και σβήνουν πλέον και τις τελευταίες προσδοκίες των Δημοτών για επαναφορά των δημοτικών πραγμάτων σε δημιουργική αναπτυξιακή πορεία, νοικοκύρεμα και έλεγχο. Οι έκπληκτοι Δημότες δυστυχώς, βλέπουν να παίζεται στο "θεατρικό Σκηνικό του Δήμου" το ΙΔΙΟ έργο κακοδιοίκησης, προχειρότητας και τσαπατσουλιάς που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν , μόνο που αυτή τη φορά "πρωταγωνιστούν" ο κ. Γκιώνης και η γνωστή στενή "παρέα" από τα παλιά.
Όμως αυτό που εξοργίζει περισσότερο είναι οι εμφανείς σχέσεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που εμφανίζονται να συνδέονται, να αλληλεπικαλύπτονται και τελικά να μην ασκείται ουσιαστική και υπεύθυνη αντιπολίτευση.
Έτσι λοιπόν εξελίσσεται η πορεία του Δήμου, με προχειρότητες, με επιπολαιότητες, τσαπατσουλιές και περίσσεια αλαζονεία, ενώ είναι βέβαιο ότι η κατάσταση αυτή θα διογκωθεί και θα οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα και τελικά σε μια χαμένη πενταετία, που θα επηρεάσει τις ζωές τις δικές μας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.
Ο κ. Δήμαρχος βέβαια δεν φαίνεται καθόλου προβληματισμένος από την κατάσταση και λειτουργεί σαν να μην έχει πλέον κανέναν ανάγκη, ενώ δεν φαίνεται να τον "αγγίζουν" οι συχνές πια αρνητικές κρίσεις των Δημοτών για αυτόν.
Είναι προφανές ότι αφού "ξεγέλασε" σχεδόν τους πάντες και έκανε τη πλειοψηφία των Δημοτών να πιστέψουν σε αυτόν, ήταν εύκολο για τον ίδιο και την γνωστή στενή "παρέα" του από τα παλιά, να ακολουθήσουν τη δική τους αυτόνομη πορεία, "ποδοπατώντας" σχεδόν κάθε προεκλογική υπόσχεση αλλά και αυτή καθ' αυτή την έννοια της χρηστής Διοίκησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.