Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

"ΣΕΙΣΜΟΣ" ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ: Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ!


"ΣΕΙΣΜΟΣ" στα ερτζιανά: Ο Νικολόπουλος προανήγγειλε συλλήψεις - ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ
«΄Εχουν ειδοποιηθεί στην ΓΑΔΑ, από τους Εισαγγελείς, να ετοιμάσουν συνεργεία…Για να φτάσουμε να φορέσουν βραχιολάκια αυτοί που φοράγανε χρυσά ρόλεξ, όλοι αυτοί οι κλεφταράδες, οι λήσταρχοι… προηγείται μια διαδικασία, αλλά προπάντων η πολιτική βούληση…Δεν θα μπαίνουν από το πίσω μέρος του Μαξίμου…»
Στον Flash 96,0 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη φιλοξενήθηκε την Παρασκευή ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, απ΄ όπου επέλεξε να προκαλέσει «σεισμό» στο πολιτικοοικονομικό στερέωμα της χώρας προαναγγέλοντας συλλήψεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος απευθυνόμενος προς τον δημοσιογράφο, είπε: «Τα έχεις καλά με το αστυνομικό ρεπορτάζ; Πάρε λοιπόν την ΓΑΔΑ και πες, είναι αλήθεια ότι οι Εισαγγελείς από εβδομάδα σας έχουν ειδοποιήσει να βγάλετε συνεργεία για όλους αυτούς που τους βλέπαμε στα χάι – χούι τα περιοδικά, που μπορεί να είναι στη Μύκονο, ότι είστε έτοιμοι την ερχόμενη εβδομάδα να οδηγήσετε κάμποσους από αυτούς, γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν τους φόρους τους αλλά να μένουν στα Β. Προάστια…Για να φτάσουμε να φορέσουν βραχιολάκια αυτoί που φοράγανε χρυσά ρόλεξ και τα φοράνε ακόμα και έχουν και το θράσος, όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες, οι κλεφταράρες, οι λήσταρχοι, που λεν ότι είναι και η υψηλή κοινωνία, για να φτάσουν εκεί, προηγείται μια διαδικασία, αλλά προπάντων η πολιτική βούληση, που λέει ναι, θα προχωρήσετε, δεν θα μπαίνουν από το πίσω μέρος του Μαξίμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.