Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


Από αριστερά: Οι κ.κ. Οδυσσέας Κουτσοποδιώτης, Χαράλαμπος Μηνόπετρας, Σπυρίδων Κυριακάκης, Βασίλειος Τσαγκάρης,  Κωνσταντίνος Γρίβας, Ιωάννης Σαλαβράκος, Νίκος Χριστολουκάς, Γεώργιος Φίλης, Δημήτριος Κονταρίδης και η κα Δέσποινα Σβουρδάκου

Με απόλυτη επιτυχία, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών διοργάνωσε την Ημερίδα με Θέμα: ''Η Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος και η σύγχρονη καταπολέμηση της εγκληματικότητας'', στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Υπηρεσιών, το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016. 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ως ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες Καθηγητές, καθώς και ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως, ο Δρ Κωνσταντίνος Γρίβας – Διδάκτωρ Γεωπολιτικής-Αναπλ. Καθηγητής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ο Δρ Ιωάννης Σαλαβράκος – Οικονομολόγος Διεθνολόγος – Επισκ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Στρατιωτικών Σχολών, ο Δρ Γεώργιος Φίλης – Διδάκτωρ Γεωστρατηγικής–Αναπλ. Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεμάτων στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος ‘Deree’, ο Αστυνόμος Α΄ Παναγιώτης Κοπιτσής -της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών- ο Δρ Σπυρίδωνας Κυριακάκης - Αξ/κός Αστυνομίας ε.α. – Εκπαιδευτής πολυεθνικών κέντρων επιχειρήσεων υποστήριξης ειρήνης – Συγγραφέας, η Δρ Δέσποινα Σβουρδάκου – Εγκληματολόγος – Καθηγήτρια Αστυνομικών Σχολών και ο κ. Γεώργιος Ραυτογιάννης – Ανώτ. Αξ/κός Αστυνομίας ε.α. – Δικαστικός Πραγματογνώμων Εγκληματολογικής Τεχνικής, οι οποίοι παρουσίασαν σημαντικά, ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη Χώρα μας και την Ελληνική Αστυνομία, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου και τολμώντας ταυτόχρονα να προτείνουν και λύσεις
Πριν την έναρξη των ομιλιών, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών και στους εισηγητές της Ημερίδας. 
Ο Υπεύθυνος της εκδήλωσης, Αντιστράτηγος ε.α. κ. Σκλάβος Ιωάννης (Αντιπρόεδρος Σ.ΑΠ.ΑΣ.Α.), οικείος, φιλόξενος και χαμογελαστός, μεριμνούσε για την κάθε τελευταία λεπτομέρεια, ώστε όλα να είναι άψογα, ενώ ο Συντονιστής της Ημερίδας, Υποστράτηγος ε.α. κ. Τσαγκάρης Βασίλειος (Αναπλ. Μέλος Σ.ΑΠ.ΑΣ.Α) απέδειξε με τον υποδειγματικό τρόπο που άσκησε τα καθήκοντά του ότι έχει μεγάλη εμπειρία από τη συμμετοχή του σε Συνέδρια και Ημερίδες, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. 
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, οι οποίοι απέδειξαν ότι οι απόστρατοι δεν είναι ''απόμαχοι'', αλλά ενεργά κύτταρα του κοινωνικού γίγνεσθαι, στους ομιλητές για την ανάπτυξη θεμάτων που προβληματίζουν καθημερινά τον Έλληνα πολίτη αλλά και στο εκλεκτό ακροατήριο, το οποίο παρακολούθησε την Ημερίδα και εκφράστηκε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για το αποτέλεσμά της.
























 


 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.