Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΣΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ "ΑΘΛΟΣ +ΕΝΕΡΓΕΙΑ"!

Επιμέλεια: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Από αριστερά: Κοσμάς Θεμέλιος, Κωνσταντίνα Ράπτη, Τάσος Σακελλαρίου, Δημήτρης Καραχρίστος, Γιάννης Καραπανάγος
Η προγραμματισμένη συνάντηση μελών της νέας Συντονιστικής Επιτροπής του "ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ" με τον Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Σακελλαρίου πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017, στο Δημαρχείο, με θετικό πρόσημο.
Κεντρικό θέμα των συζητήσεων η οργάνωση και διεξαγωγή του 4ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων (Αρχαίες Θέρμαι Λουτρακίου- Ηραίον Περαχώρας).
Ο κ. Σακελλαρίου ενημέρωσε τα μέλη για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα, που πρόκειται να διεξαχθούν στον Δήμο μας, το προσεχές Φθινόπωρο, όπως:
  • Swim the Canal, την 24η Σεπτεμβρίου 2017.
  • Αγώνες Δρόμου στο Λουτράκι (Run Greece), την 1η Οκτωβρίου 2017, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
  • Τρίαθλον, 15 ή 22 Οκτωβρίου 2017.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποφασίστηκε, ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του 4ου Ημιμαραθώνιου, η 8η Οκτωβρίου 2017.
Όπως διαφαίνεται, το Λουτράκι θα πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα του Φθινοπώρου και αυτό είναι μία ακόμη σημαντική εξέλιξη στον τομέα του αθλητικού τουρισμού προς όφελος του Δήμου μας.
Επίσης, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση αμφοτέρων των πλευρών για ουσιαστική επικοινωνία και εποικοδομητική συνεργασία, με σκοπό την καλλιέργεια του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Στη συνέχεια, τα μέλη της Επιτροπής αναφέρθηκαν στο προσωρινό μεταβατικό στάδιο λειτουργίας του νέου Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας, από τους Συλλόγους της, ζητώντας από τον κ. Σακελλαρίου περισσότερες διευκρινίσεις για το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου και τις προϋποθέσεις χρήσης των επίπλων-γραφείων και των εγκαταστάσεων γενικότερα.
Ο κ. Σακελλαρίου δήλωσε ''ανοιχτός στον διάλογο με τους Συλλόγους'', για το ωράριο, θέτοντας όμως, ως βασική παράμετρο, τις δυνατότητες του Δήμου για διάθεση υπαλλήλου και τόνισε ότι ''η χρήση των γραφείων και των εγκαταστάσεων του Κέντρου, από τους Συλλόγους της Περαχώρας, θα βασίζεται στην ίση μεταχείριση, με γνώμονα τις μεταξύ τους άριστες σχέσεις, προς αποφυγή παραπόνων''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.