Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

H Τασία Τριανταφυλλοπούλου, τυχερή του 2016, κόβει την πίτα
Το έθιμο κοπής της πίτας των αποφοίτων του Παντείου Πανεπιστημίου, που σπούδασαν τα έτη 1985-1989 συνεχίστηκε. Ένα έθιμο που ξεκίνησε πριν δεκαεπτά χρόνια και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. 
Ο ''Δίαυλος'', στο Θησείο, φιλοξένησε την εκδήλωση του Σαββάτου, 28 Ιανουαρίου 2017 και μετατράπηκε σε δίαυλο επικοινωνίας παρελθόντος και παρόντος. 
Η προσέλευση, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αθρόα και ικανοποιητική, όπως την χαρακτήρισαν, τόσο η τυχερή της προηγούμενης χρονιάς Τασία Τριανταφυλλοπούλου, που είχε βρει το φλουρί το 2016 και σύμφωνα με την παράδοση έκοψε την πίτα, όσο και η τυχερή της Νέας Χρονιάς Χριστίνα Κινατίδου -ψυχή των όποιων συγκεντρώσεων πραγματοποιεί η συγκεκριμένη ομάδα των αποφοίτων- η οποία θα διοργανώσει την κοπή της πίτας τον Ιανουάριο του 2018. 
Η Χριστίνα Κινατίδου, τυχερή του 2017, δείχνει το φλουρί που πέτυχε
Οι συζητήσεις αφορούσαν αναμνήσεις από τα φοιτητικά χρόνια, την επαγγελματική σταδιοδρομία και τη ζωή του καθενός και φυσικά δεν έλειψαν οι πολιτικές αναλύσεις για την τρέχουσα πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Χώρας μας, αφού το αντικείμενο των σπουδών τους αφορούσε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις. 
Οι πολιτικές τους εκτιμήσεις ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας των καθηγητών του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου αλλά και της έφεσής τους προς μάθηση, καθώς και την κριτική ικανότητα τεκμηρίωσης των απόψεών τους, χωρίς να λείψουν, μεταξύ τους, τα χαμόγελα και τα πειράγματα.
                                      Και του χρόνου!

 






 













Από δεξιά: Θανάσης Αντωνίου και Γιάννης Β. Καραπανάγος
Φωτογραφικό υλικό με την κάμερα του Θανάση Αντωνίου














 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.