Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΘΙΣΤΗΚΑΜΕ...!

Λες και εθιστήκαμε να θέλουμε και να αγαπάμε τους λάθος ανθρώπους δημιουργώντας λάθος σχέσεις.....
....ναι αυτές που βλέπουμε συνήθως γύρω μας, τρόπαια περιφερόμενα που κάνουνε αβάντα το ένα στο άλλο και ομορφαίνουν την εικόνα τους, αυτές οι ξέπνοες και παγερές σχέσεις.
Λες και υπνωτιστήκαμε και έχουμε επιδοθεί σε ένα αγώνα αυτό-εξόντωσής μας κυνηγώντας ότι δεν μας θέλει διεκδικώντας το με "λύσσα"...... 
Κάποιοι σε τέτοιες περιπτώσεις θυμώνουν και εξοργίζονται θεωρώντας πως έδωσαν πολλά, κατανόηση, σεβασμό, στήριξη και αγάπη και πήραν αδιαφορία, απόρριψη και ψίχουλα που τους τα πρόσφεραν ως παντεσπάνι.
Αυτομάτως αυτοακυρώνονται ωστόσο μέσα από τέτοιες σκέψεις γιατί ο ωραίος ο άνθρωπος κινείται με ανιδιοτέλεια κάνοντας αυτό που κάνει κάθε φορά γιατί βγαίνει μέσα από τη ψυχή του, μη περιμένοντας ανταποδόσεις.
Ας είμαστε ειλικρινείς, το βλέπουμε παντού τριγύρω άνθρωποι αδιάφοροι, απόμακροι και πολλές φορές αγενείς να "Θεοποιούνται" από κάποιους δήθεν καλούς και αγαπησιάρηδες ανθρώπους και μετά να εισπράττουν χλευασμό, αήθεια και ειρωνεία και όμως αυτοί να εξακολουθούν να τους θέλουν και να τους αγαπούν προσφέροντας για την παραμονή τους, έστω για ένα βλέμμα και ένα άγγιγμά τους την ίδια τη ζωή τους.
Είναι αυτοί οι άνθρωποι που δεν αγαπούν τον εαυτό τους, δεν ξέρουν καν το τι σημαίνει αγάπη, σεβασμός και "ολοκλήρωση", άνθρωποι που έχουν την αυτοκαταστροφικότητα μέσα τους.
Άνθρωποι που αγνοούν όποιον τους αγαπάει και νοιάζεται γι'αυτούς και λατρεύουν όποιον τους αγνοεί και τους απορρίπτει επιδιδόμενοι σε ένα αγώνα ανελέητο να αποδείξουν σε όλους αυτούς το πόσο αξίζουν.
Άνθρωποι που διεκδικούν αυτό που θέλουν και ποθούν αυτό που βλέπουν να θαυμάζουν οι γύρω τους ή τουλάχιστον με αυτή την εντύπωση τους προμηθεύει η εργώδης φαντασία τους.
Άνθρωποι χωρίς αξιοπρέπεια μέσα τους, χωρίς αυτοσεβασμό και αυταγάπη, με άκρατο και άρρωστο εγωισμό και ωραιοπάθεια που δεν μπορούν να διαχειριστούν με κανένα τρόπο μια αρνητική ή έστω ουδέτερη ματιά, εγκλωβιζόμενοι στα δίχτυα τα δικά τους.
Και το οξύμωρο του πράγματος είναι πως συνήθως είναι αυτοί οι άνθρωποι που αν και όποτε κατακτήσουν αυτό που τους απέρριψε, καταλαγιάζει το πάθος μέσα τους γι'αυτό και παύουν να το εκτιμούν και να το θέλουν.
Άνθρωποι που συνήθως δυστυχούν και καταστρέφουν τη ζωή τους και αποκαμωμένοι μετέπειτα πέφτουν στα χέρια ανύποπτων και αφελών ανθρώπων και ρημάζοντας και των ιδίων τη ζωή τους.

Πηγή: https://tnk-ike.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.