Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ENDURO! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Οι κάτοικοι της Περαχώρας και οι θεατές των αγώνων αφουγκράστηκαν τους δυνατούς παλμούς της καρδιάς του μηχανοκίνητου αθλητισμού που χτυπούσε στην Περαχώρα, την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 και απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα που πρόσφεραν απλόχερα οι αθλητές που συμμετείχαν στον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO και του 3ου Νοτίου Ελλάδος, ανταμείβοντάς τους για την υπεράνθρωπη πολύωρη προσπάθειά τους με την παρουσία τους και τα χειροκροτήματά τους. 
Μεταξύ των αγωνιζομένων και ο συγχωριανός μας Νίκος Λέκκας, ο οποίος κατέλαβε την πέμπτη θέση στην κατηγορία του.
Ο Νίκος Λέκκας
Ταυτόχρονα οι θεατές, με σύμμαχο τις άριστες καιρικές συνθήκες, θαύμασαν τις ικανότητες των αθλητών για να τρέξουν, τρεις ή δύο φορές, τα 60 χιλιόμετρα των χωμάτινων διαδρομών της περιοχής μας, που οι διοργανωτές είχαν χαράξει και είχαν σημάνει κατάλληλα, διαπιστώνοντας ότι η πλήρης κυριαρχία του αθλητή στην οδήγηση μιας μηχανής ENDURO αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα των συγκεκριμένων αγώνων.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου στην εκκίνηση των αγώνων και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης στην τελετή λήξης τους.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου
Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι διοργανωτές έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να μην υπάρξουν προβλήματα και οι συμμετέχοντες, καθώς και οι επισκέπτες να αναχωρήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις, λαμβάνοντας υπόψη και το εύρος της διοργάνωσης, ενώ την προσπάθεια αυτή των διοργανωτών πλαισίωσε και ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών, από την Περαχώρα.
Από αριστερά: Μίνα Γιαννούλη, Γιάννης Ν. Λογοθέτης, Φωφώ Παππά, Αθανασία Κολλιάκου, Γιώτα Μελέτη, Κωνσταντίνα Ράπτη, Μαρίκα Κολλιάκου, Σούλα Σιαφάκα, Μαρίκα Γεωργίου, Κώστας Παπαδημητρίου

Άξιοι συγχαρητηρίων οι πρωταγωνιστές-διοργανωτές του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Λουτρακίου-Περαχώρας, υπάλληλοι του Δήμου μας, όπως Παναγιώτης Δόσχορης, Θεμιστοκλής Σταύρου, Θανάσης Βλαχοδημήτρης και Μαρίνα Δρίτσα, αφού οι αγώνες είχαν τεθεί υπό την αιγίδα του, η συντονιστική επιτροπή του άτυπου σχηματισμού συνεργασίας συλλόγων και φυσικών προσώπων ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' για τη βοήθεια, οι κάτοικοι της Περαχώρας και οι εθελοντές που αγκάλιασαν το αθλητικό αυτό γεγονός και πρόσφεραν τη φιλοξενία τους, μεταξύ των άλλων, κερνώντας θεατές και αθλητές παραδοσιακά προϊόντα του χωριού μας.  
Αναμνηστικές πλακέτες επιδόθηκαν, από τους διοργανωτές, στον Δήμαρχο κ. Γκιώνη και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περαχώρας για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.
Τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Μελέτης Θώδης, συνεργάτης του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Περαχώρας ''Περαία-Χώρα Radio News''
Αριστερά ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης παραλαμβάνει την αναμνηστική πλακέτα 

Να σημειώσουμε ότι για την Περαχώρα ήταν το δεύτερο μεγάλο αθλητικό γεγονός, που βίωσε, μετά τον 4ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων του ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ, που διεξήχθηκε την 8η Οκτωβρίου 2017. 

Μάλιστα, το ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ κλήθηκε από τους διοργανωτές να απονείμει και η κα Μαρίκα Γεωργίου, καθώς και ο κ. Παναγιώτης Παππάς, ως εκπρόσωποί του και εθελοντές των αγώνων EDURO, επέδωσαν έπαθλα σε νικητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.