Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΙΞΕ ΤΟ "Σ' ΑΓΑΠΩ" ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

σ'αγαπώ
Δυστυχώς η ζωή είναι δύσκολη. Δεν ξέρεις τι θα γίνει το επόμενο λεπτό. Δεν μπορείς καν να φανταστείς τι θα ακολουθήσει λίγες ώρες μετά. Τα γεγονότα τρέχουν σαν νερό και εσύ πρέπει να προλάβεις. Να βιαστείς για να κάνεις όλα όσα πρέπει. Όλη σου την ζωή τρέχεις και τελικά καταλαβαίνεις πως δεν έκανες τίποτα. Ενώ τα έκανες όλα, ουσιαστικά δεν έκανες τίποτα, γιατί ξέχασες το σημαντικότερο. Δεν είπες σ’αγαπώ.
Μην περιμένεις το αύριο. Μην αναμένεις να ξημερώσει, καν’ το τώρα! Πάρε ένα τηλέφωνο τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ή συνάντησε τα από κοντά. Μοιράσου μαζί τους τα σ’αγαπώ σου, πριν να είναι αργά.
Η αγάπη, δεν ανήκει στο αύριο, μα στο τώρα. Τώρα το νιώθεις, τώρα πρέπει να το πεις. Εξάλλου, κανείς δεν θα σου θυμώσει αν το πεις μια φορά παραπάνω. Κανείς δεν θα νοιώσει άσχημα, αντίθετα, θα χαμογελάσει, γιατί το “σ’αγαπώ” και το “συγνώμη”, είναι οι πιο βαριά νοηματικά λέξεις, της καθημερινότητάς μας. 
Ξέχνα για λίγο της ντροπές, τα νάζια και τον εγωισμό. Άσε στην άκρη τα πρέπει και τα γιατί. Ήρθε η ώρα να χαρείς το τώρα. Άδραξε τις ευκαιρίες της ζωής και δείξε τα σ’αγαπώ σου με λόγια και με πράξεις. Σε όλους αυτούς που σε νοιάζονται, σε αυτούς που αγαπάς. Σε αυτούς που νιώθεις την ανάγκη να το πεις, μα κυρίως σε αυτούς που τρέμεις να σκεφτείς πως θα τους χάσεις. Ναι, σ’αυτούς να το πεις, γιατί αυτούς τους αγαπάς παραπάνω. Αυτοί είναι οι δικοί σου άνθρωποι. Είναι αυτοί που αν φύγουν θα τους αναζητάς. Θα χαϊδεύεις νοερά τα μαλλιά τους και θα ψάχνεις το άρωμά τους στο χώρο. Μα τότε, θα είναι αργά. Αργά για να τους φέρεις πίσω, για να τους νοιώσεις δίπλα σου, αλλά και για να τους πεις πόσο τους αγαπάς. 
Η μεγαλύτερη κατάρα, λένε πως είναι να χάσεις αυτούς που αγαπάς. Δεν συμφωνώ. Η μεγαλύτερη, είναι να τους χάσεις και να μην έχεις προλάβει να τους πεις σ’αγαπώ. Να μην έχεις εκφράσει ποτέ τα συναισθήματά σου από φόβο. Μην διστάζεις, τώρα είναι η ώρα. Τώρα, όχι αύριο, όχι στο μέλλον, γιατί τότε, μπορεί να κοιτάξεις την αγκαλιά σου και να είναι αργά. Πραγματικά αργά! Η αγάπη σου έχει φύγει και δεν θα την έχεις χαιρετήσει. Ο συγγενής, ο φίλος σου, η οικογένειά σου. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο επόμενος. Και πίστεψέ με, πονάει πολύ να μην έχεις προλάβει να πεις ένα απλό αντίο. Πονάει να ξέρεις πως μπορεί να ανοίξεις τα μάτια σου και να ξέρεις πως δεν θα τους ξαναδείς ποτέ. Πονάει μην απαντάν στην κλήση σου, όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί δεν μπορούν. Πονάει, να μην έχεις προλάβει να πεις σ’αγαπώ, όχι επειδή δεν το ένιωσες, αλλά επειδή φοβήθηκες. 

Αφιερωμένο σ’ εσένα, που δεν πρόλαβα ποτέ να σου πω πόσο σ’αγαπάω … Μου λείπεις!

Πηγή: https://www.maxmag.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.