Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ'' ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!



Συνδημότισσες και συνδημότες,

Με την ευκαιρία των Αγίων ημερών που διανύουμε, εύχομαι τα ύψιστα νοήματα της πίστης, της αγάπης και της αλληλεγγύης να λυτρώσουν τις ψυχές όλων μας και να μεταδώσουν ακόμη πιο ηχηρά φέτος, το μήνυμα της ελπίδας, της ειρήνης και της αισιοδοξίας.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο, εν μέσω της ανηλεούς πανδημίας του κορωνοϊού, δοκιμάζεται και η πίστη μας, καθώς καλούμαστε να συμμετέχουμε, ως χριστιανοί, στο θείο δράμα και τη λύτρωση της Αναστάσεως με κλειστούς ναούς, προστατεύοντας, με αυτόν τον τρόπο, το πολυτιμότερο αγαθό, που μας δόθηκε, αυτό της ζωής.
Τις ημέρες αυτές που ο εσταυρωμένος Χριστός θυσιάστηκε για τους ανθρώπους, ας επιδείξουμε ορθή συμπεριφορά και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που πρέπει να διακρίνει τον καθένα μας και ας μην επιτρέψουμε, λόγω απερισκεψίας και αλόγιστης συμπεριφοράς, να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των συνανθρώπων μας. Ας προτάξουμε το Εμείς πάνω από το Εγώ, όπως μας δίδαξε, με τη θυσία του, ο Θεάνθρωπος.
Οι Άγιες τούτες μέρες καταδεικνύουν πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, αν οπλιστούμε με πίστη, δύναμη και θάρρος, μπορούμε να βρούμε διέξοδο μέσα από δεινές δοκιμασίες. Με επιμονή και προσήλωση, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας για ευημερία, πρόοδο και ανάπτυξη.
Εύχομαι σε όλους το ανέσπερο φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου, να μας καθοδηγεί στον δρόμο της αγάπης, της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της προόδου.

Καλή Ανάσταση

Ιωάννης Β. Καραπανάγος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
"αλλάzουμε ΜΑΖΙ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.