Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΟΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΡ. JUDY MIKOVITS ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡ. ANTHONY FAUCI!

Πηγή: https://www.enpel.gr/

Μια κορυφαία Αμερικανίδα επιστήμονας και πρωτοπόρος της έρευνας, Δρ. Judy Mikovits, έσπασε τη μακρά σιωπή της, αποκαλύπτοντας έναν εφιάλτη διαρκείας τριών δεκαετιών όταν διεξήγαγε Ιατρική έρευνα υπό τον κυβερνητικό έλεγχο του Δρ. Anthony Fauci.
Και οι ισχυρισμοί της είναι εντελώς τρομακτικοί και αν είναι αλήθεια αυτές οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτει δικαιολογούν μια σειρά από Νέες Ομοσπονδιακές Έρευνες (στις ΗΠΑ) για να αποκαλυφθούν οι σκευωρίες που έλαβαν χώρα υπό την ηγεσία του Δρ. Fauci όπως αποκάλυψε η Δρ. Judy Mikovits στο πρόγραμμα του Thomas Paine Podcast την Τρίτη 21 Απριλίου 2020.
Η Δρ. Mikovits είπε ότι ο Δρ. Fauci ενεπλάκη και βοήθησε ώστε να φυλακιστεί αφού πρώτα έκλεψε την έρευνά της όχι μόνο μία φορά, αλλά δύο φορές. Οι ισχυρισμοί της εναντίον του κορυφαίου Ιατρικού συμβούλου του Λευκού Οίκου στο θέμα του Κορονοϊού καθώς των κυβερνητικών συνεργατών του ζωγραφίζουν ένα ενοχλητικό πορτρέτο ευρείας Θεσμικής Διαφθοράς και απληστίας. Οι σοβαροί ισχυρισμοί της Δρ.Mikovits περιλαμβάνουν: κλοπή έρευνας, συγκάλυψη μολυσμένων εμβολίων, απάτη και πολλά άλλα. Η Υπηρεσία του Δρ. Fauci, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (National Institute of Health) δεν είναι η μόνη κυβερνητική υπηρεσία που εμπλέκεται σε αυτά τα σκάνδαλα διαφθοράς δεκαετιών, κατά τις καταγγελίες της.

Σημειώσεις:
2.Η Δρ. Judy Mikovits έχει εκδώσει τα βιβλία Plague (2014) και το νέο βιβλίο Plague of Corruption (2020)
3.Συνεντεύξεις για το θέμα του Κορωνοϊου της Δρ.Judy Mikovits μπορείτε να βρείτε στο Utube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.