Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΙΤΗ 22/9/2015 6:00 μ.μ.
ΓΙΟΡΤΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
BAZAAR ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής σας προσκαλούν στη γιορτή που διοργανώνουν, με αφορμή τη «Διεθνή Ημέρα Ειρήνης» που καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21/9. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο κτίριο των μόνιμων κοινωνικών δομών για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας).
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομάδες κατασκευών και παιδικά ποιήματα. Επίσης θα στηθεί μπουφές με αλμυρές δημιουργίες με τη συμμετοχή των ωφελουμένων των Δομών, ενώ στα πλαίσια της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου θα πραγματοποιηθεί Bazaar ανταλλαγής και διανομή σχολικών ειδών στους μικρούς μας φίλους για τη νέα χρονιά.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο εορταστικό πρόγραμμα και να μοιρασθείτε στιγμές χαράς και αλληλεγγύης.
Τη γιορτή και το Bazaar στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.