Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΩΡΓΟΥ Η. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


 
Γιώργος Η. Παπαηλιού
O επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, στο νομό Αρκαδίας, κ. Γιώργος Η. Παπαηλιού, μίλησε πρώτος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην Τρίπολη, την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 και ακολούθησαν οι λοιποί συνυποψήφιοί του.

Η ομιλία του κ. Παπαηλιού εντυπωσίασε, αφού αποτύπωνε την όλη κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί, με μεστό και ουσιαστικό πολιτικό λόγο. Μεταξύ των άλλων είπε χαρακτηριστικά: "Το ηχηρό του δημοψηφίσματος που κανένας πολιτικός σχηματισμός και καμία πολιτική δύναμη δεν επιτρέπεται να οικειοποιείτα γιατί είναι το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, είναι το ΟΧΙ όλων μας. Απέδειξε την αποφασιστικότητα των Ελλήνων ώστε να ανακτήσουν την αξιοπρέπεια τους και ταυτόχρονα αποτέλεσε όπλο διαπραγματευτικό στη φαρέτρα της ελληνικής κυβέρνησης''.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε: ''Επιδιώκουμε την εξασφάλιση σταθερής πορείας, μέσω του σχηματισμού κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με προοπτική τετραετίας. Δημιουργική εφαρμογή των συμφωνηθέντων  με τρόπο ώστε να απαλειφτούν οι δυσμενείς υφεσιακές και αντικοινωνικές συνέπειές τους. 
Συγχρόνως επιδιώκουμε την εφαρμογή του παράλληλου δικού μας προγράμματος και ενός ολοκληρωμένου σχεδίου τομών και εφαρμογών δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και στην κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοποιώντας τα  διαθέσιμα αναπτυξιακά εργαλεία''.
Κεντρική ομιλήτρια ήταν η πρώην υπουργός εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου. Η μεγάλη, σε διάρκεια, ομιλία της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί υπόδειγμα διδασκαλίας, αφού πέτυχε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.