Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΓΙΑΤΙ ''ΣΙΩΠΟΥΝ'' ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ;

Πηγή: Loutrakiblog.gr


Στο "ρελαντί" κινείται η ενημέρωση των πολιτών του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...
Τουλάχιστον, όσον αφορά στις επίσημες ιστοσελίδες των δημοτικών παρατάξεων. Η λέξη "ανανέωση", φαντάζει ξένη αν σκεφτεί κανείς πόσο καιρό έχουν να ενημερώσουν τις επίσημες ιστοσελίδες των παρατάξεων τους.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, η τελευταία ανάρτηση της παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", που ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Και πιο συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου 2010 (Δείτε εδώ τη σελίδα). Τότε που ο Κώστας Λογοθέτης, ήταν ακόμα... δήμαρχος!
Από εκεί και πέρα, στις άλλες δημοτικές παρατάξεις, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αλλά μη φανταστεί κανείς ότι αν επισκεφτεί τις ιστοσελίδες τους, θα μάθει τα νέα της κάθε παράταξης ή πολύ περισσότερο τις τοποθετήσεις των επικεφαλής (τουλάχιστον) για φλέγοντα θέματα του δήμου!
Η τελευταία ανάρτηση της Παρέμβασης Πολιτών, ήταν στις 5 Ιουνίου 2014 (Δείτε εδώ τη σελίδα). Αξίζει όμως να δώσουμε ένα ελαφρυντικό, μιας και η webteam της Παρέμβασης, χειρίζεται και την επίσημη σελίδα του Δήμου.
Η τελευταία ανάρτηση της Πρωτοβουλίας Πολιτών ήταν στις 13 Νοεμβρίου 2014 (Δείτε εδώ τη σελίδα) Αν επισκεφτεί κάποιος τη σελίδα της παράταξης, θα δει ότι επικεφαλής είναι ακόμα ο Δημήτρης Στάμου!
Η τελευταία ανάρτηση της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης ήταν στις 24 Ιανουαρίου 2015 (Δείτε εδώ τη σελίδα). Μπορεί να έχουν περάσει μόνο... 8 μήνες από την τελευταία ανάρτηση της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης, ωστόσο είναι η μόνη παράταξη που έχει ανάρτηση μέσα στο 2015. Κάτι είναι και αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.