Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ!

Γράφει ο Ιωάννης Β. Καραπανάγος



Εκλογές στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων την Κυριακή 26 Μαΐου 2019: 

Αλλαγή Σελίδας, Ανατολή Ελπίδας!

Αγαπητοί Συνδημότες, 

Το ξεκίνημα της ζωής, για τον κάθε έναν από εμάς, ήταν διαφορετικό. Μα, είχαμε και έχουμε πάντα την ίδια μεγάλη αγάπη για τούτον τον τόπο, η οποία είναι δυνατή και σταθερή, για να ενώσει τις φωνές μας σε μια σημαντική πορεία αναμέτρησης όχι όμως μόνο των ψήφων αλλά και της ψυχής, αφού, σύμφωνα με τον Αλμπέρ Καμύ, “Η ζωή είναι το άθροισμα των επιλογών μας”.
Το εκλογικό σώμα αποφάνθηκε, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ότι μπορεί να εκπροσωπηθεί, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, από τους Συνδυασμούς, που συμμετείχαν, στο ποσοστό που έλαβαν. 

Το ποσοστό που έλαβε ο πρωτοεμφανιζόμενος Δημοτικός Συνδυασμός ''αλλάzουμε ΜΑΖΙ'' είναι η ευχάριστη έκπληξη στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων αφού, κατά γενική ομολογία, δεν ήταν αναμενόμενο και επιβεβαιώνει ότι, η αλήθεια βασισμένη στην ηθική και στην αξιοπρέπεια, σε όλους τους αγώνες της ζωής, βγαίνει πάντα νικήτρια και ποτέ ηττημένη. 
Η πρόταση για αλλαγή νοοτροπίας και σκεπτικού, για την κατάλληλη επιλογή Συνδυασμού και Υποψηφίων, είχε αποδέκτες Συνδημότες μας που επιθυμούν να αλλάξει, δραστικά, το πολιτικό σκηνικό.
Οι Συνδημότες μας πείστηκαν από τις Αρχές και τις Αξίες που εκπροσωπεί ο Συνδυασμός μας και πίστεψαν ότι η ελπίδα και η μέριμνα για τον άνθρωπο-δημότη, επιχειρηματία και επισκέπτη ανατέλλουν και περιέχονται στη νέα σελίδα του Δήμου μας. 

Αγαπητοί Συνδημότες, 

Η λαϊκή ετυμηγορία είναι απόλυτα σεβαστή και αποτελεί, αυτό το χρονικό διάστημα, αντικείμενο ανάλυσης και αντικειμενικής κριτικής.
Για μένα, η συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία είχε και μια άλλη διάσταση. Τις προσωπικές διαπιστώσεις μιας μοναδικής και πολύτιμης εμπειρίας, όταν διέσχισα τον Δήμο μας, απ' άκρη σ' άκρη, από τους Αγίους Θεοδώρους έως τη Μαυρολίμνη. Συζήτησα, παρατήρησα και αισθάνθηκα ανθρώπους και τόπους ξεχασμένους στο χρόνο του "τίποτα", καίτοι αξίζουν πολλά, με τα μάτια της ψυχής μου.
Ήταν τα μάτια της ψυχής που είδαν τους πολεμιστές του φωτός και υπερασπιστές του αληθινού και διαμήνυσαν ότι το "ΜΑΖΙ" δεν είναι απλά μια έννοια, σε προεκλογικούς λόγους με υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα, αλλά αποτελεί το όχημα για την έναρξη μιας άλλης διαδρομής, κάνοντας το όραμά μας πραγματικότητα.
Κρατώ την Αγάπη, την Εκτίμηση, τον Σεβασμό, τη ζεστή Χειραψία και το αυθόρμητο Σφιχταγκάλιασμα γνωστών και αγνώστων που, στο γεμάτο αγωνία βλέμμα τους, διαπίστωνες ότι εναπόθεταν τις ελπίδες τους, σε μένα και στα στελέχη του Συνδυασμού, για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο μας.
Κρατώ το υπέροχο εκλογικό αποτέλεσμα του 18,95% στην Περαχώρα, που μου πρόσφεραν οι συγχωριανοί μου, το οποίο θεωρώ ως έναν φόρο τιμής, τόσο στην παρουσία και στην προσφορά των αείμνηστων γονέων μου στο χωριό μας όσο και ως αναγνώριση της δικής μου συνεισφοράς, με ρεπορτάζ και δράσεις, στην ανάδειξη των προβλημάτων του αλλά και στην προβολή του.
Κρατώ το εντυπωσιακό ποσοστό του 12% στο Λουτράκι αλλά και το μικρότερο ποσοστό σε Αγίους Θεοδώρους και Ίσθμια. 
Κρατώ ότι η τιμιότητα είναι στάση ζωής σε όλα τα επίπεδα και ότι ''ΜΑΖΙ'' μπορούμε να την κάνουμε κτήμα όλων μας. 
Κρατώ ότι μπορούμε να αναμετρηθούμε με τους ίδιους τους εαυτούς μας, αναδεικνύοντας το εύρος των ικανοτήτων μας, των πράξεων και των λόγων μας, αδιαφορώντας για το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος.
Κρατώ τον αγώνα, την αγωνία και την προσφορά των στελεχών του Συνδυασμού μας για να επιτευχθεί ο στόχος μας, καθώς και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. 
Κρατώ τη σαφή εντολή των Συνδημοτών μας. Πλήρη διαφάνεια στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη Διαχείριση των θεμάτων του Δήμου μας.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς που τιμήσατε εμένα και τον Συνδυασμό μας!!!



Φωτογραφικά στιγμιότυπα από εκλογικά κέντρα του Δήμου μας!








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.