Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ!


 Γράφει η Κατερίνα Πέτρου, Δημοσιογράφος Αθλητικού Ρεπορτάζ

Ο Α.Ο. Λουτρακίου ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα, επικρατώντας της Μαλεσίνας με 1-0 σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο Θώδειο Στάδιο. 
Η ομάδα του Λουτρακίου κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, επιβάλλοντας το ρυθμό της και ελέγχοντας το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια. 
Το χρυσό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καμαρός στο 85ο λεπτό, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του. Ο ΑΟΛ κατέβηκε στο γήπεδο με την εξής ενδεκάδα: Τουργέλης, Στρατίκης, Δημητρίου, Γκούμας, Αργυρόπουλος, Πετρίδη, Καμαρό και Λημνιώτη, Παπαγεωργίου, Δαμουλιάνος Βασίλας. 
Παρά τις προσπάθειες της Μαλεσίνας να ανταποκριθεί, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν τη συμπαγή αμυντική γραμμή του ΑΟΛ. 
Η ενδεκάδα της ομάδας της Φθιώτιδας αποτελούνταν από τους Τουρκοχωρίτη, Cella, Κυρολιβάνο, Μούτσο, Muscas, Δέδες, Μακρόπουλος, Δούβαρας, Αλεξίου, Σταματάκης Βαλαβανίδης. 
Το κρίσιμο σημείο του αγώνα ήρθε στο 85ο λεπτό, όταν ο Καμαρός εκμεταλλεύτηκε τη φάση που δημιουργήθηκε και με ένα εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα και τελικά τη νίκη στον ΑΟΛ. 
Η ομάδα του Λουτρακίου έδειξε ότι διαθέτει την ποιότητα και τη συνοχή να κυνηγήσει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Με αυτή την εμφάνιση, ο ΑΟΛ ξεκινάει τη σεζόν με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.