Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

 

  • Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος
Ιστορική ημέρα για τον Αθλητικό Όμιλο Περαχώρας, λόγω της επιστροφής του στο νέο γήπεδο του Χωριού μας, αφού πέρασαν 16 ολόκληρα χρόνια, από τότε που παραχωρήθηκε στον Δήμο, παρά τις ενέργειες και τις πιέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων, όλα αυτά τα χρόνια, προς κάθε κατεύθυνση
Επιτέλους, ''κάλλιο αργά παρά ποτέ'', σιγοψιθύριζαν κάποιοι συγχωριανοί μου, συγκινημένοι, που αξιώθηκαν να δουν το αθλητικό αυτό κόσμημα, μετά από τόσα χρόνια αναμονής.
Από νωρίς, σήμερα, λιλιπούτιοι φίλοι της ομάδας και Φίλαθλοι είχαν καταλάβει χώρο στην κερκίδα, ανυπομονώντας να παρακολουθήσουν τον αγώνα κυπέλλου, μεταξύ του Α.Ο. Περαχώρας και του Α.Ο. Λυκοποριάς, ο οποίος κατέληξε σε θρίαμβο της ομάδας του χωριού μας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες, παίζοντας επιφυλακτικά για να διαπιστώσουν την αγωνιστική τακτική, η μία της άλλης.
Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μεταμορφώθηκε. Παρουσιάζοντας νέα εικόνα, με δυναμική και περισσότερη αυτοπεποίθηση, άρχισε να βομβαρδίζει τα δίκτυα του τερματοφύλακα του Α.Ο. Λυκοποριάς, ο οποίος δέχτηκε, συνολικά, τέσσερα γκολ, το δεύτερο με πέναλτι, προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό, συνθήματα και παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Οι παίκτες του Α.Ο.Λυκοποριάς δεν είχαν τη σωματική δύναμη αλλά και το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν και έτσι η ομάδα μας προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, ενώ οι Φίλαθλοι αναχώρησαν, από το γήπεδο, με έκδηλη την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, ευελπιστώντας ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει τις επιτυχίες της, είτε εντός είτε εκτός έδρας.
Καλή συνέχεια στο Κύπελο αλλά και στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Κορινθίας που ξεκινά την επόμενη Κυριακή με τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανεμεατικό.
Βέβαια να επαναλάβω, ως υστερόγραφο, ότι το νέο γήπεδο θα αποτελέσει πραγματικό αθλητικό κόσμημα μόλις απομακρυνθούν τα μπάζα που υπάρχουν στην ανατολική και Δυτική πλευρά, εξωτερικά του γηπέδου και παράλληλα διαμορφωθεί ο βόρειος χώρος που συνορεύει με το Δημοτικό Σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.