Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Η Συντονιστική Επιτροπή του άτυπου σχηματισμού συνεργασίας συλλόγων και φυσικών προσώπων ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Τάσο Σακελλαρίου και στη συνέχεια εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου κ. Γιώργου Αλκ. Γκιώνη.
Η επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής κα Κωνσταντίνα Ράπτη ενημέρωσε τον κ. Σακελλαρίου για τις προετοιμασίες της διοργάνωσης του 4ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων (Αρχαίες Θέρμα Λουτρακίου-Ηραίον Περαχώρας), που θα διεξαχθεί την 8η Οκτωβρίου 2017, αφού η αθλητική αυτή εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις για τους αθλητές και τους εθελοντές, την προηγούμενη ημέρα του αγώνα, δηλαδή το απόγευμα της 7ης Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας.
Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλική ατμόσφαιρα και πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης, ενώ ο κ. Σακελλαρίου εξέφρασε, για μία ακόμη φορά, την συμπαράσταση, τόσο του ιδίου όσο και ολόκληρης της Δημοτικής Αρχής  στις δράσεις του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ''.
Από την πλευρά της η Συντονιστική Επιτροπή, την οποία αποτελούσαν η κα Κωνσταντίνα Ράπτη, η κα Μαρίκα Κολλιάκου, καθώς και η κα Νίκη Λάππα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας, η κα Μαρίκα Γεωργίου, ο κ. Κοσμάς Θεμέλιος και ο συντάκτης του παρόντος, εξέφρασε την ικανοποίησή της και τις ευχαριστίες της για την αμέριστη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής στην κοινή προσπάθεια για προβολή του Δήμου μας και ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.