Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β΄ ΜΑΡΘΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Η κα Μάρθα Μυστακίδου με τον Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Σακελλαρίου, τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου κ. Χρήστο Βαξεβάνη και τον Αρχιφύλακα Ευθύμιο Κατσανάκη
Η Αστυνόμος Β΄ Μάρθα Μυστακίδου ανέλαβε τα καθήκοντά της, ως Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, την 1η Σεπτεμβρίου 2017, μετά την μετακίνηση του πρώην Διοικητή, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Βαγγέλη Πιπέρη, στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.
Είναι η πρώτη γυναίκα που τοποθετήθηκε ως Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, ενώ καθήκοντα Υποδιοικητού εκτελεί ο Υπαστυνόμος Α΄ Ανδρέας Γεώργαρης, ο οποίος, ως γνωστόν, χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία για την μέχρι τώρα προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.
Από την πλευρά μας ευχόμαστε στην κα Μυστακίδου καλή επιτυχία στο ευαίσθητο και πολύπλευρο έργο της, για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, από κοινού με το προσωπικό της. 
Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κ. Πιπέρη για την άριστη συνεργασία προς ενημέρωση της κοινής γνώμης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα αν και την θεωρούμε δεδομένη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.