Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΗΡΑΙΟΥ!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες, λόγω της ηλιοφάνειας που επικρατούσε στη Λίμνη Ηραίου, οι οποίες έδιναν ιδιαίτερη έμφαση στο κυριακάτικο πρωινό και διαμόρφωναν μια ευχάριστη ψυχολογική κατάσταση, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κοπή πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Λίμνης Ηραίου, στην ταβέρνα ''LIDO'', την 15η Φεβρουαρίου 2015. 
Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη, γεγονός που οφείλεται στη μεθοδικότητα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, οι οποίοι πάντα χαμογελαστοί, προσιτοί και καλοσυνάτοι επιδιώκουν να συνεισφέρουν εθελοντικά, με τις δράσεις τους και με τα μέσα που διαθέτουν, στην επίλυση των χρόνιων και σοβαρών προβλημάτων της περιοχής, ''παντρεύοντας την παράδοση με την εξέλιξη'' και αποσκοπώντας στην ποιοτική αναβάθμισή της, μέσω της ανάπτυξης.
 
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Πετρίτσης, εκπρόσωποι τοπικών Συλλόγων, μέλη και φίλοι του Εξωραϊστικού Συλλόγου έδωσαν το παρόν, τιμώντας την εκδήλωση και επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί μεταξύ των Συλλόγων της περιοχής. Το τυχερό φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε ο τέως Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Γλυκοφρύδης. 
Όμως σημειώθηκαν και απουσίες, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες. Δεν παρέστη κανένας εκλεγμένος εκπρόσωπος της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Ελπίζω και εύχομαι να μην ήταν σκόπιμο ή αποτέλεσμα αδιαφορίας, προς ένα Σύλλογο με αξιόλογες δράσεις, αλλά συμπτωματικό.
Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Θώδης, κατά τον χαιρετισμό του, προέβη σε απολογισμό των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, για την χρονιά που πέρασε, κάνοντας ειδική μνεία στη συμμετοχή για τη συνδιοργάνωση του 1ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Σύζευξης Αρχαιολογικών χώρων (Αρχαίες Θέρμαι Λουτρακίου-Ηραίον Περαχώρας), την 5η Οκτωβρίου 2014.  
 
Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου, εκφράζοντας την ελπίδα του για την υλοποίησή τους, με τη  βοήθεια θεσμικών φορέων, όπως του Δήμου, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.  
                              Και του Χρόνου! 

Σημείωση: Η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Πρωτοπαππά διάβασε το ρεπορτάζ και επικοινώνησε μαζί μου, τηλεφωνικά, για να δηλώσει-διευκρινίσει ότι δεν είχε προσκληθεί, από το Διοικητικό Συμβούλιο, είτε γραπτά είτε προφορικά, στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Επίσης η κα Πρωτοπαππά μου τόνισε ότι ουδέποτε έχει προσκληθεί για να παραστεί σε δραστηριότητες του Συλλόγου, εκφράζοντας ταυτόχρονα το παράπονό της για το γεγονός αυτό γιατί, όπως μου είπε χαρακτηριστικά, κατάγεται από την  Περαχώρα.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.