Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Το καλοκαιράκι αποτελεί πια, ημερολογιακά, παρελθόν! Το αποχαιρετήσαμε και υποδεχτήκαμε το φθινόπωρο, φορτώνοντάς του νέες επιθυμίες και προσδοκίες. Ελπίζουμε οι καλοκαιρινές διακοπές όλων να αποτέλεσαν μια σημαντική και ουσιαστική ανάπαυλα από το άγχος της καθημερινότητας, με τα όσα προβλήματα αυτή συνεπάγεται και το ποθητό αποτέλεσμα της ξεκούρασης να είναι πραγματικότητα.
Εμείς επιστρέφουμε, κοντά στο αγαπημένο μας αναγνωστικό κοινό, ικανοποιημένοι ηθικά, λόγω της επιβράβευσης της  προσπάθειάς μας για ενημέρωση, εκ μέρους τόσο του διαχειριστή όσο και των συνεργατών του ιστολογίου.
Αυτό αφορά στην εμπιστοσύνη που δείχνετε σ΄ ένα προσωπικό ιστολόγιο, χωρίς διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ρεκόρ επισκεψιμότητάς του, για τα δικά μας δεδομένα, που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο επισκεπτών (1.026.300), κατά το χρονικό διάστημα της λειτουργίας του, αυτά τα τριάμισι χρόνια, περίπου.
Στη διάρκεια της απουσίας μας, για διάστημα δυόμισι εβδομάδων, μας εκφράσατε, με ποικίλους τρόπους, την αδημονία σας, να επιστρέψουμε, με αναρτήσεις θεμάτων και σας ευχαριστούμε γι' αυτό.
Σας ευχόμαστε Καλό Μήνα και Καλό Φθινόπωρο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.