Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: ΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Πηγή: loutrakiblog.gr

Κώστας Δόσχορης: ‘’Μεγάλη πτώση στον τουρισμό σε σχέση με άλλες χρονιές’’
Μεγάλη πτώση εσόδων στις τουριστικές επιχειρήσεις υπήρξε το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον κ. Κώστα Δόσχορη, ιδιοκτήτη εστιατορίου-ψαροταβέρνας στη λίμνη της Βουλιαγμένης.
Αναλυτικότερα, ο ίδιος αναφέρει.. πως ενώ υπήρξε μεγάλη προσέλευση, ο κόσμος δεν μπορούσε να απολαύσει τα προνόμια του καλοκαιριού, όπως το θαλασσινό μπάνιο, λόγω του γενικότερου προβλήματος που αντιμετώπισε ο Κορινθιακός Κόλπος με τον υπερπληθυσμό μεδουσών και συναφών ειδών. Ένα πρόβλημα που πρέπει να ελεγχθεί και να επιλυθεί από ειδικούς.
Γενικότερα, ο κ. Δόσχορης επεσήμανε πως έπρεπε να έχει γίνει επιλογή και στόχευση των τουριστών με σταθερές τιμές και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι τοπικοί δήμοι και φορείς κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν την κατάσταση με ότι μέσα διαθέτουν και παραμένουν όσο κοντά μπορούν στους επιχειρηματίες. Αντίθετα, η πολιτεία βρίσκεται μακριά από τους επαγγελματίες χωρίς να στοχεύει στην ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα υπερφορολογεί και δυσχεραίνει την επαγγελματική πορεία του μέσου επιχειρηματία.
Τέλος, ο κ. Δόσχορης κάνει έκκληση για βοήθεια από τους αρμόδιους για την έγκαιρη – για την επόμενη χρονιά – επίλυση του ζητήματος της θάλασσας και γενικά να είναι κοντά στους επιχειρηματίες στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.