Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

OTAN O Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια* 

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο ανασύρει σήμερα το iThesis.gr, το οποίο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Πάνο Καμμένο, καθώς σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Ευαγγελάτο τον Απρίλιο του 2012, δήλωνε κατηγορηματικά πως δεν επιθυμεί τζαμί στην Αθήνα με έξοδα του ελληνικού λαού. Βέβαια στην τοποθετησή του δεν ήταν αρνητικός ως προς την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.
Μετά από τέσσερα περίπου χρόνια, ο κυβερνητικός εταίρος Π. Καμμένος, σε μία κυβίστηση που μας έχει συνηθίσει βέβαια πλέον, απείχε από την ψηφοφορία, ενώ οι βουλευτές του κόμματός του καταψήφισαν την εν λόγω διάταξη.
Μάλλον εκ του ασφαλούς, αφού τα υπόλοιπα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής συναίνεσαν στην ανέγερση του τζαμιού, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΠΑΜ έδωσε εντολή στους βουλευτές του να καταψηφίσουν για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.
Ενώ θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί εντόνως στον κ. Τσίπρα, καθώς η πάγια θέση του ήταν να μην οικοδομηθεί τζαμί με χρήματα του ελληνικού λαού, προτίμησε να μην μιλήσει και να απέχει νίπτοντας τας χείρας του.
Μην ξεχνάμε όμως σε αυτό το σημείο το εξής, πως ο κ. Καμμένος διά της σιωπής επιτρέπει την ανοικοδόμηση τζαμιού σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στον Βοτανικό και είναι ένα ερώτημα πως ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποδέχθηκε την κυβερνητική απόφαση. Πρόκειται για ζήτημα που άπτεται των αρμοδιοτήτων Καμμένου, καθώς σαν ΥΠΑΜ αλλά και σαν Πρόεδρος των ΑΝΕΛ που στο παρελθόν έθετε κοκκινές γραμμές, θα έπρεπε να διαμαρτυρόταν εντόνως για την εν λόγω απόφαση.
Η δικαιολογία της κυβέρνησης είναι οτι ο χώρος που επελέγη στο Βοτανικό έχει εγκαταλειφθεί από το ΠΝ, αυτό όμως δεν ακυρώνει ότι ακριβώς δίπλα υπάρχουν ενεργές εγκαταστάσεις του και προκαλεί ερωτήματα η επιμονή για την επιλογή.
Εμείς θέτουμε τα εξής ερωτήματα τόσο στον Π. Καμμένο, όσο και στη κυβέρνηση:
1. Γιατί κ. Πρόεδρε των ΑΝΕΛ απείχατε από την ψηφοφορία ;
2. Γιατί θα πληρωσει το τζαμί ο ελληνικός λαός ;
3. Γιατί θα ανεγερθεί το τζαμί σε χώρο που ανήκει στο ΠΝ;
4. Θα κλείσουν τα παράνομα τζαμιά; Πως θα διασφαλιστεί αυτό ;
Δείτε σε αυτό το σημείο το σχετικό βίντεο με την δήλωση Καμμένου:

  k

*Φοιτητής Πολιτικών Επιστημών, Blogger 


  Πηγή: ithesis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.