Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Φωτεινή Πανάβου
Τον χειμώνα περιμένουμε τα Χριστούγεννα, την Άνοιξη περιμένουμε το Πάσχα κι εκεί λίγο πρίν τελειώσει η Άνοιξη περιμένουμε να κάνουμε την πρώτη μας βουτιά στη θάλασσα για να ξεκινήσει και επίσημα η πιο αγαπημένη εποχή σε όλους μας ή έστω στους περισσότερους από εμάς.

Καλοκαίρι! Τα πάντα γύρω μας μυρίζουν αλάτι, τα πάντα γύρω μας είναι μπλέ και φωτισμένα από τον καυτό αλλά τόσο αγαπημένο ήλιο που μας δίνει αυτό το σοκολατένιο χρώμα. Άν θέλαμε να περιγράψουμε το καλοκαίρι με πέντε λέξεις τότε αυτές σίγουρα θα ήταν αλμύρα, κοκτέιλ, διακοπές, πάρτυ και πολλά, αληθινά χαμόγελα! Ναι, λοιπόν, κάθε καλοκαίρι είναι μαγεία και δεν αφήνει κανέναν ανέγγιχτο.
Αλήθεια, όμως, έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν αν όλος ο χρόνος ήταν καλοκαίρι; Άν τα χαμόγελα του καλοκαιριού πλημμύριζαν κάθε μέρα σου και τα κοκτέιλ ήταν πάντα εκεί όταν είχες ανάγκη από μια στιγμή χαλάρωσης; Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο τρείς μήνες. Το καλοκαίρι έρχεται και φεύγει μόνο όταν εσύ το θελήσεις. Σίγουρα το καλοκαίρι έχουμε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεση μας αλλά εάν πραγματικά θέλεις να ζήσεις το δικό σου καλοκαίρι μέσα στο χρόνο σίγουρα μπορείς να κλέψεις δύο στιγμές από την καθημερινότητα σου και να το χτίσεις.
Μην περιμένεις, λοιπόν, το καλοκαίρι. Γίνε το καλοκαίρι! Στερεότυπο και τετριμμένο αλλά το να ζεις το τώρα είναι ανεκτίμητο. Γιατί υπάρχουν δύο μέρες του χρόνου που δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Η μια ονομάζεται χθές και η άλλη αύριο. Η μέρα που μπορείς να αγαπήσεις και πάνω απ’ όλα να ζήσεις είναι το σήμερα.
Το καλοκαίρι σου είσαι εσύ. Το καλοκαίρι σου δεν είναι η θάλασσα, ο ήλιος, τα κοκτέιλ και οι διακοπές. Το καλοκαίρι είναι το χαμόγελο σου που προσφέρει ζωή και ενέργεια τόσο σε εσένα όσο και στους ανθρώπους γύρω σου. Φόρεσέ το και ξεκίνα σήμερα τις βουτιές σου στη ζωή!



Πηγή: http://labelnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.