Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''ΖΑΧΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΝΙΑ'' ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ!

Άλλη μια σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και… σε αυτό το πλαίσιο ο Σύλλογός μας θέλησε να αποχαιρετήσει την χρονιά που μας πέρασε και να καλωσορίσει το καλοκαίρι. Με ένα διαφορετικό τρόπο. Με μια ξεχωριστή παράσταση αφιερωμένη πρωτίστως στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους θυμίζοντας πως και εκείνοι υπήρξανε κάποτε παιδιά.
Και ποιος καλύτερος τρόπος από μια παράσταση που συνδύαζε το θεατρικό δρώμενο με την ανέμελη και ναζιάρα Μελένια να κάνει την «δύσκολη» στο τρισχαριτωμένο Ζαχαρούλη με μουσική επένδυση από τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Καλεσμένοι μας, το καλλιτεχνικό, μουσικό - θεατρικό σύνολο «Ηχαγωγός» που επισκέφθηκε το χωριό μας την Κυριακή, 27 Μαΐου δίνοντας μια καταπληκτική θεατρική παράσταση με πολύ μουσική, τραγούδι και χορό.
Ο π. Χ. Κατσούλης και η ομάδα του αποτελούμενη από νέους, ταλαντούχους ηθοποιούς και μουσικούς μάγεψαν μικρούς και μεγάλους θεατές, που είχαν κατακλύσει το Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας σκορπίζοντας το κέφι και το γέλιο. Όσοι παρευρεθήκαμε απολαύσαμε αυτήν την ξεχωριστή παράσταση και όχι μόνο, αφού μετά ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με πολύ χορό.
Τα παιδιά μικρά και μεγάλα, που παρακολούθησαν την παράσταση συγχάρηκαν τους συντελεστές και ιδιαίτερα την Αννούλα, τον Ζαχαρούλη και την Μελένια που ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.


Ευχαριστούμε από καρδιάς το Μουσικό - Θεατρικό Σύνολο "Ηχαγωγός" για αυτήν την ιδιαίτερη Παράσταση που μας χάρισε αφιλοκερδώς και θα θέλαμε να ελπίζουμε σε ένα νέο αντάμωμα με τη νέα σχολική χρονιά!

Πηγή:https://syllogos-goneon-perahoras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.