Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ MWO LAKHOVSKY!

Επιμέλεια: Αθανάσιος Κ. Πρωτοπαππάς 

O Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO του Georges Lakhovsky και η Λυχνία του Royal Raymond Rife ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ από το MWOhellas.gr
Τα Ανθρώπινα Κύτταρα Έχουν Ηλεκτρικά Πεδία Τόσο Ισχυρά Όσο οι Κεραυνοί
Οι Πολυκυματικοί Ταλαντωτές του (Multi Wave Oscillator) (MWO) George Lakhovsky και η Rife Phanotron [Λυχνία Rife] Είναι ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
«Τι είναι ζωή; Είναι η δυναμική ισορροπία όλων των κυττάρων, η αρμονία των πολλαπλών ακτινοβολιών που αντιδρούν η μία στην άλλη. Τι είναι η νόσος; Είναι η ανισορροπία ταλάντωσης των κυττάρων, που προέρχεται από εσωτερικές ή εξωτερικές αιτίες. Πρόκειται για την μάχη μεταξύ της ακτινοβολίας των μικροβίων και της ακτινοβολίας των κυττάρων. Κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είναι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς ή οποιοδήποτε πράγμα διαβίωσης είναι υγιές. Όταν μια εσωτερική ή εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό, στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν» «Το μυστικό της ζωής» Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) [προσεχώς εκδίδεται στα Ελληνικά]

Ο Georges Lakhovsky και ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO
Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί στο δόγμα του κατεστημένου. Ο Lakhovsky ήταν άριστος γνώστης τόσο της μηχανικής όσο και της βιολογίας και ήταν ακριβός αυτός ο συγκερασμός των δύο αυτών επιστημών που τον κατεύθυνε και τον βοήθησε να αποδείξει τις θεωρίες του. Είχε ήδη καθιερωθεί από το 1920 ότι υπάρχουν αόρατες ακτινοβολίες που βομβαρδίζουν συνεχώς τη Γη. Ο Lakhovsky γνώριζε ότι αυτά τα εξαιρετικά βραχέα κύματα, ήταν που μας έδωσαν την ζωή και είναι αυτά τα βραχέα κύματα που την συντηρούν. Η κινητήρια δύναμη πίσω από την έρευνά του ήταν η παθιασμένη επιθυμία του να βρεθεί η αιτία και κατά προέκταση η θεραπεία του καρκίνου. Ως εκ τούτου, οι θεωρίες και τα πειράματά του περιστράφηκαν γύρω από την λύση αυτού του προβλήματος. [Strange n. 149] και στα pdf του mwohellas.gr

Βαθιά Χαλάρωση Μέσω του Ήχου με την Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση
Τα τελευταία χρόνια, η θεραπεία με τον ήχο εξελίσσεται όλο και περισσότερο. Έχει γίνει μεγάλη έρευνα και τα αποτελέσματα συχνά είναι αξιοσημείωτα.
Μια απλή συσκευή που αναπαράγει μουσικές συχνότητες, που δεν έχει όμοιό της και σχεδόν σιωπηλά χρησιμοποιείται για τα πάντα, εδώ και πολλά χρόνια, είναι ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO, που βλέπετε στις εικόνες. Η έρευνα, η εφαρμογή και η εμπειρία έχουν δείξει ότι η βαθιά χαλάρωση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανακτήσει ο άνθρωπος, την ισορροπία και την υγεία του διανοητική και σωματική. Αυτή η τεχνική με τις μουσικές συχνότητες, χρησιμοποιείται σε όλον τον κόσμο κι όχι μόνο από επαγγελματίες.
Η λειτουργία του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky βασίζεται στην αρχή της Συμπαθητικής Αντήχησης, κατά την οποία ένα κύτταρο αναγνωρίζει την ίδια του τη συχνότητα και μπορεί να την αφομοιώσει. Στη Μουσική, ο όρος «Συμπαθητική Αντήχηση» χρησιμοποιείται όταν μία χορδή ανταποκρίνεται σε μια εξωτερική δόνηση με μία αρμονική ομοιότητα, (η χορδή δονείται αρμονικά με τον ίδιο τρόπο με την εξωτερική δόνηση)
Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο το δονούμενο σώμα αντιδρά σε εξωτερικές δονήσεις με τις οποίες έχει μια αρμονική συμφωνία. Το ανθρώπινο σώμα έχει το ολόδικό του ενεργειακό σύστημα. Όταν αυτό το ενεργειακό σύστημα είναι εκτός ισορροπίας και ο τόνος του αλλάζει, οι κοινοί ήχοι δεν ταιριάζουν. Μπορεί κανείς να συγκρίνει το σώμα με μια ορχήστρα. Αν τα κοινά συστήματα δεν είναι ισοσταθμισμένα, η μουσική ακούγεται παράφωνη.
Η ισορροπία σε αυτό το σύστημα καθορίζεται από διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές επιρροές. Για τις εσωτερικές επιρροές, μπορεί κανείς να σκεφτεί τις ψυχολογικές και συναισθηματικές διεργασίες [τις σκέψεις, τις λέξεις, τα συναισθήματα]. Εξωτερική επιρροή προκαλείται από έκθεση σε ηλεκτρική ακτινοβολία, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης, των μικροκυμάτων, του κομπιούτερ, Wi-Fi, iPad, κινητού τηλεφώνου, κεραιών κινητής τηλεφωνίας, μετρητές, καλωδιώσεις, αεροψεκασμούς κλπ. Άλλοι εξωτερικοί παράγοντες είναι τα βακτήρια, οι ιοί, οι μύκητες και τα παράσιτα. Επίσης εξωτερικές επιρροές είναι οι Οργανικές Πύλες, οι άνθρωποι Παράσιτα όπως και η Συναισθηματική Πανούκλα.
Όλα αυτά στο φυσικό γίγνεσθαι, γιατί στο μεταφυσικό σύμπαν, αυτό που δεν γνωρίζουμε και το βάζουμε «κάτω από το χαλί», στο σύμπαν των «Καταραμένων» όπως αναφέρει ο μεγάλος Τσαρλς Φορτ, εξωτερικές επιρροές είναι οι καταλήψεις π.χ. από την χρήση ναρκωτικών, μαγικών τελετών, μυήσεων κλπ κλπ καλούδια παράνοιας, τα λογής –λογής αλλόκοσμου DNA όντα και οι δικές μας σκεπτομορφές. Καθόλου όμορφος δεν είναι ο κόσμος μας, ούτε «αγγελικά» πλασμένος. Μπορούμε όμως να τον κάνουμε όμορφο, αν αγνοήσουμε κι εξοστρακίσουμε το «αγγελικό» Σε παραπέμπω, αν διαθέτεις την απαιτούμενη περιέργεια και διάκριση του ερευνητή, να μελετήσεις στο terrapapers.com το άρθρο «Terra Papers η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη» και θα επανέλθω σε προσεχές άρθρο.
Τα κύτταρα των παθογόνων μικρο-οργανισμών από ένα μολυσμένο άτομο, δονούνται σε μια διαφορετική, συχνά χαμηλότερη, συχνότητα από τη φυσική συχνότητα μέσα στο κύτταρο, κάτι το οποίο μειώνει τη δύναμη της ζωής. Τα κύτταρα χρειάζονται πολύ ενέργεια για να αντισταθούν σε αυτήν την ανώμαλη και αφύσικη συχνότητα.
Η έρευνα δείχνει ότι κάθε οργανισμός έχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.
Αυτό το πεδίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με διάφορες φυσιολογικές και βιοχημικές διεργασίες. Όλα τα κύτταρα στο σώμα σου δονούνται σε διαφορετικές συχνότητες. Αυτοί οι απειροελάχιστοι ηλεκτρικοί παλμοί είναι πολύ ζωτικής σημασίας για τη συνδιαλλαγή των κυττάρων. Μέσω αυτής της ηλεκτρομαγνητικής δύναμης, το σώμα σου λειτουργεί σαν ένα κουρδιστήρι. Όταν η φυσική συχνότητα των κυττάρων διαταράσσεται και αρχίζει να δονείται σε διαφορετική συχνότητα (ταλάντωση), ο στερεότυπος ρυθμός της ταλάντωσης βγαίνει εκτός ισορροπίας. Εξαιτίας αλλαγών στο φυσικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, μπορούν να συμβούν μεταλλάξεις ή μεταμορφώσεις στις γενετικές ιδιότητες (DNA, RNA) ενός κυττάρου. Οι παραλλαγμένες συχνότητες ενεργοποιούν κώδικες DNA και έτσι δημιουργούνται ενοχλήσεις, διαταραχές και ασθένειες.
Αυτός που είχε μια πολύ καλή κατανόηση αυτών των διεργασιών ήταν ο αξιοσέβαστος επιστήμονας George Lakhovsky (Τζωρτζ Λακόφσκυ). Ανακάλυψε ότι όλα τα ζωντανά κύτταρα στους ζωντανούς οργανισμούς (των ανθρώπων, φυτών, ζώων, βακτηρίων, παρασίτων, κλπ) λειτουργούν ως κυκλώματα ταλαντώσεων. Αυτά τα δονητικά συστήματα στέλνουν και λαμβάνουν (αφομοιώνουν) κύματα από εξωτερικές πηγές, το καθένα σε ένα διαφορετικό μήκος κύματος ή συχνότητα. Ένα κύκλωμα ταλάντωσης μπορεί να συγκριθεί με τις κινήσεις ενός ελατηρίου ή ενός εκκρεμούς μέσα σε ένα ρολόι. Με αυτά κατά νου, ο George Lakhovsky σχεδίασε τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή.

Ο συγκεκριμένος Πολυκυματικός Ταλαντωτής του Lakhovsky περιλαμβάνει και τη Rife Phanotron [Λυχνία Rife]
Ο Royal Raymond Rife [Ρόαγιαλ Ρέιμοντ Ράιφε] πιονιέρος της ιατρικής του 20ου αιώνα, σχεδίασε την Λυχνία Rife [Strange n. 148] Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοϊού του καρκίνου. Το πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοϊού του καρκίνου, η ανακάλυψη της θεραπείας του και ο επακόλουθος πόλεμος όπως και η εξόντωση του από το ιατρικό κατεστημένο! Γιατί κυνηγάνε όποιον θεραπεύει τον καρκίνο; Ρητορική η ερώτηση, η απάντηση είναι ήδη γνωστή.

Τι Είναι ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής (Multi Wave Oscillator) (MWO)
Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής είναι ένα συντονισμένο σύστημα αντήχησης, το οποίο είναι γεννήτρια πολύ-συχνοτήτων. Η βασική ιδέα για το αυθεντικό MWO προήλθε από τον Ρώσο επιστήμονα και πρωτοπόρο της βιοενέργειας, George Lakhovsky. Εμπνεύστηκε από τις θεωρίες του Nicola Tesla, του εφευρέτη των τεχνικών των υψηλών συχνοτήτων και της υψηλής τάσης (high voltage). Ο Λακόφσκυ ανάπτυξε αυτές τις ιδέες με τη βοήθεια του Nicola Tesla.
Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής περιγράφεται στο βιβλίο του, Το Μυστικό της Ζωής: Ο Ηλεκτρισμός, η Ακτινοβολία και το Σώμα σου. Σύμφωνα με τον Λακόφσκυ, τα γονίδια και τα χρωμοσώματα σε όλα τα ζωντανά κύτταρα βρίσκονται μονίμως σε κίνηση και λειτουργούν ως μικροί πομποί και δέκτες. Επίσης, έχουν μια αρμονική συχνότητα, που εξαρτάται από το μέγεθος, το σχήμα και την ικανότητά τους.
Το MWO, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, βασίζεται στη βιο-αντήχηση (Bio-Resonance), με την οποία εναρμονίζονται οι φυσικές συχνότητες των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και του σώματος. Το MWO ερεθίζει την αυτοθεραπευτική ικανότητα του σώματος και το αναζωογονεί. Όταν τα κύτταρα εκτείθονται σε ένα μεγάλο φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αφομοιώνουν την ενέργεια που ταιριάζει με τη δική τους συχνότητα αντήχησης.
Σε περίπτωση βλάβης, ενοχλήσεων ή ασθένειας, υφίσταται πάντοτε μία διαταραχή ή διακοπή στις δονήσεις των κυττάρων. Το MWO, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, δρα γρήγορα και απευθείας στις διαταραγμένες ή άτακτες δονήσεις. Τα κύτταρα, οι ιστοί και τα όργανα του σώματος εναρμονίζονται υπό την επιρροή των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ενεργοποιούν την αντίστοιχη δική τους σωστή συχνότητα. Αυτό εξαφανίζει τις παραμορφώσεις και επαναφέρει τη φυσική ισορροπία στο σώμα μας, αιθερικό και υλικό. Είναι γνωστό άλλωστε ότι πρώτα νοσεί το αιθερικό σώμα και κατόπιν το φυσικό.

Περισσότερες πληροφορίες
Σχετικά με το πώς να αποκτήσετε τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή (Multi Wave Oscillator) (MWO) George Lakhovsky συνδυαστικά με την Rife Phanotron ανατρέξτε στο MWOhellas.gr στο email: mwohellas@gmail.com και στο τηλ. 690 70 70 703 εργάσιμες ώρες και ημέρες. Επικοινωνήστε για να βρούμε μαζί ποιο από τα δύο πακέτα ταιριάζει στην ειδικότητα σας, αν είστε επαγγελματίας ή στην περίπτωση σας αν είστε ιδιώτης. Με κάθε αγορά παρέχεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για επαγγελματίες, ΔΩΡΕΑΝ Προβολή και Διαφήμιση, Τεχνική και Θεωρητική Υποστήριξη.
Επικοινωνήστε να μάθετε ΠΩΣ να το χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε κατακόρυφα τους ευχαριστημένους κι επαναλαμβανόμενους πελάτες σας.
Για να βρούμε ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα σας με 1-2-3 ή και περισσότερα μηχανήματα, αν είστε επαγγελματίας θεραπευτής της ορθόδοξης ιατρικής, της συμπληρωματικής ιατρικής ή της ομοιοπαθητικής. Είναι πανεύκολο στην χρήση του και σχεδόν «μαγικά» θεαματικό στα αποτελέσματα του, που είναι ΑΜΕΣΑ και από την πρώτη χρήση.
Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής υπάρχει στην Λαμία, [ιδιωτικό] στην Μύκονο [ιδιωτικό] στην Πάτρα, [επαγγελματικό] στον Βόλο [ιδιωτικό] στην Θεσσαλονίκη [επαγγελματικό] από τον Σεπτέμβριο και 2 ιδιωτικά, στην Κρήτη [επαγγελματικό και 1 ιδιωτικό] και για κάθε επαγγελματία χρήστη του μηχανήματος θα υπάρξει στο νέο μας e-shop πλήρης δημοσίευση που να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε, το πολύτιμο από κάθε άποψη, Πολυκυματικό Ταλαντωτή MWO του Georges Lakhovsky και την ΛΥΧΝΙΑ του Royal Raymond Rife

Η Διανοητική ικανότητα εξαρτάται από την υγιή κατάσταση των κυττάρων, ολόκληρου του σώματος
Η νόηση του ανθρώπου εξαρτάται από την αρμονική και ισορροπημένη κατάσταση των διαφόρων οργάνων του όπως το συκώτι, το στομάχι, τα έντερα, η χολή, τα αγγεία κλπ Εάν όλα τα κύτταρα δεν επιτελούν σωστά το έργο τους επηρεάζεται η ικανότητά του να σκέπτεται, να κρίνει και ν’ αποφασίζει. Επηρεάζεται η Διανοητική του ικανότητα. Όσο κι αν μελετά και εξασκείται σωματικά ή πνευματικά, όλες του οι σκέψεις του θα σκιάζονται και θα παραμορφώνονται από την κακή λειτουργία των οργάνων του. Ακόμη κι εκείνοι που θεωρούνται μεγάλοι στοχαστές και φιλόσοφοι, έσφαλαν επανειλημμένα λόγω της ελαττωματικής κατάστασης των κυττάρων ορισμένων οργάνων τους η οποία παρεμπόδιζε τη διανοητική τους δραστηριότητα! Επίσης όσο πιο μεγάλος ο φιλόσοφος- στοχαστής τόσο πιο μεγάλο είναι και το σφάλμα του κι αυτό μόνο από την κακή κατάσταση των κύτταρων του. Γι’ αυτό παραξενευόμαστε όταν βλέπουμε αληθινά μεγάλους ανθρώπους να υποπίπτουν σε τραγικά και τερατώδη σφάλματα.
Οι ανεπάρκειες του ήπατος, του στομάχου, του εντέρου, του παγκρέατος, της χολής, των αγγείων, των νέυρων, του δέρματος, της καρδιάς, των πνευμόνων κλπ δημιουργούν στον εγκέφαλο εμπόδια, που κι ο ευφυέστερος – ικανότατος άνθρωπος αδυνατεί να υπερνικήσει. Πώς εξουδετερώνουμε κι αντιστρέφουμε αυτά τα εμπόδια; Για την βελτίωση της κατάστασης των κυττάρων, ολόκληρου του σώματος προκειμένου να διευρυνθεί και να βελτιωθεί η ικανότητά να αντιλαμβανόμαστε, να κατανοούμε και φυσικά ν’ αποφασίζουμε με Βούληση κι Ανεξαρτησία, δηλ. πετυχαίνουμε και Διανοητική Υγεία χρησιμοποιούμε το MWO Lakhovsky συνδυαστικά με την Rife Phanotron. Άνθρωποι που ακολουθούν πνευματικές πρακτικές με διαλογισμό, ασκήσεις αναπνοής, υπνοθεραπείες, NLP, έλεγχου του νου με ηχοθεραπείες, κλπ με την χρήση του MWO Lakhovsky κυριολεκτικά απογειώνονται. Οι ιδιωτικές παραγγελίες έγιναν από αυτή την ομάδα ανθρώπων.

*Καλέστε τις Μεγάλες Δυνάμεις του MWO/ Rife Phanotron για Αντιγήρανση και Αναδόμηση
*Για Κυτταρική Αναζωογόνηση, Επαναφορά σε Ισορροπία Κάθε Δυσαρμονίας, Υγεία και Αρμονία
*Επέμβαση τελειότητας και Φυσική Αναγέννηση της επιδερμίδας, άλλωστε η γήρανση και η ασθένεια, δεν είναι αναπόφευκτη αλλά θέμα επιλογής.
*Lifting χωρίς χειρουργείο
*Αύξηση στήθους χωρίς νυστέρι
*Η Διπλή Δύναμη για οστά και αρθρώσεις, για κυκλοφοριακό, νευρικό και λεμφικό σύστημα
*Στείλτε τα παράσιτα και τα βακτήρια ταξίδι, μακριά από τον οργανισμό σας [συνδυαστικά δε με διατροφή, δεν θα γυρίσουν σπίτι ποτέ]
*Δεν υπάρχει απολύτως καμία παρενέργεια ακόμη και σε ανθρώπους με stent ή μεταλλικά μέλη [ΟΧΙ όμως σε βηματοδότη, βαλβίδα εγκεφάλου και γενικά ηλεκτρονικά πρόσθετα]
*Καταρράκτης, ιγμορίτιδα, κυτταρίτιδα, φλεγμονές, αλλεργίες, αντιμετωπίζονται με ελάχιστες συνεδρίες
*Η Αρμονική Ισορροπία των Κυττάρων εξαφανίζει την σύγχρονη μάστιγα: την Κατάθλιψη
*Αποκατάσταση και Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού, είναι το μοναδικό αντίμετρο στην εξασθένιση της υγείας
*Οξυγόνωση 100% ολόκληρου του σώματος
*Εξουδετέρωση των κρεατοελιών
*Ο χρόνος περνάει αλλά δεν είναι απαραίτητο να αφήνει τα ίχνη του, ΑΝΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα του.
*Το MWO συνδυαστικά με την PHANOTRON πετυχαίνει ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ της γήρανσης όχι μόνο στα δέρμα αλλά σε ολόκληρο τον οργανισμό όπως και στα αίτια που την προκαλούν. Ανώδυνα, Πανεύκολα, Αρμονικά.
*Για Δύναμη στο Maximum και για να χαρούμε την ζωή χωρίς διαλλείματα, για ξεκούραση, γήρανση ή ασθένεια.
*ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
*ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής (Multi Wave Oscillator) (MWO) George Lakhovsky / Rife Phanotron είναι Σχεδόν Πανάκεια και Διαθέσιμος να Σου Προσφέρει Όλα τα Ευεργετήματα του.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!
 

 

Αναρτήθηκε από Ion Maggos // 7 Ιουνίου 2015 //

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.