Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!

 


ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Τετάρτη, 1 Ιουλίου
12:00΄ - 19:00΄ Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται ειδικής μουσικής εκπομπής με την ευκαιρία της υπογραφής της Συστατικής Πράξης Άτυπου Σχήματος Συνεργασίας Σωματείων Περαχώρας-Λουτρακίου και Φυσικών Προσώπων, ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'', με σκοπό την προβολή της περιοχής, μέσω της συμβολής στη διοργάνωση και διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων ή τη συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις ανθρωπιστικού και πολιτιστικού περιεχομένου. 
Η εκπομπή θα περιλαμβάνει:
1.- Μετάδοση ελληνικών τραγουδιών από 12:00΄ έως 17:00΄.
2.- Μετάδοση, την 17:00' ώρα, των τραγουδιών που τα ιδρυτικά μέλη τραγούδησαν την ημέρα της υπογραφής στην ταβέρνα, διάρκειας οκτώ λεπτών, που συνιστά και σπάνιο αυθεντικό ηχητικό ντοκουμέντο. Ηχογράφηση: Θανάσης Πρωτοπαππάς.
3.- 17:15΄- 19:00΄ Μετάδοση των τραγουδιών της ταβέρνας σε πρωτότυπες εκτελέσεις και δηλώσεις των ιδρυτικών μελών: κας Κωνσταντίνας Ράπτη, Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας, κ. Φίλιππα Θυμή, Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας και του κ. Παναγιώτη Θώδη, Προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Λίμνης Ηραίου.
19:00΄ - Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει, για δύο ώρες, την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 


Πέμπτη, 2 Ιουλίου 

18:30΄ - Θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου με καλεσμένο τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας κ. Βασίλη Φόρτη. 
20:00΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει, για δύο ώρες, την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.


Σάββατο, 4 Ιουλίου 

10:00'-12:00': Αναμετάδοση της ζωντανής επομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Novel Radio, που επιμελείται και παρουσιάζει η ΄Ολγα.
* Η εκπομπή αυτή είναι και η τελευταία του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.